Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bogiem genderyzmu jest seks
~Maria niezalogowany
18 stycznia 2015r. o 18:39
Panie M. ciekawa jestem, czy starczy Panu odwagi by napisać coś przeciwko islamowi. Niech Pan pokaże, że jest Pan odważnym człowiekiem a nie pieniaczem i napisze coś krytycznego wobec islamu. Czekamy.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
11445
PanM
18 stycznia 2015r. o 18:47

skorn napisał(a):
PanM napisał(a): Pytanie retoryczne dla księdza profesora Oko W CELIBACIE

Trzeba było pójść na spotkanie i spytać zamiast się popisywać na forum.

Nie było taqkiej potrzeby bo jest relacja a z niej wynika że panel dyskusyjny się nie odbył , lub by z jakichś powodów utrudniony.

Pozwolę sobie jedynie na jeszcze jedną uwagę .
Pan Oko jako kapłan pogardliwie wyraża się o ateistach .Tymczasem ja ateista nigdy przenigdy nie posunąłem się do jakichkolwiek komentarzy wobec wiary i wiernych.Uważam prawo do wiary / oraz uczuć poglądów i marzeń / za niepodważalne i niekwestionowane dla każdego obywatela .

Pani Mario -- dotyczy to wszystkich religii.Ja nigdy i nigdzie żadnej nie podważam.Proszę czytać ze zrozumieniem.To merytoryczna wymiana zdań na forum w formie komentarzy do prelekcji Pana Oko
Ja jako jedyny tu nie wstydzę się podpisywać pod swoimi wpisami.Ja ateista.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~Malkon niezalogowany
18 stycznia 2015r. o 19:41
Jak ktoś żyje ascetycznie to jego sprawa. Od czasu jak zaistniał na świecie gatunek ludzki seks i bliskość ciała partnera, partnerki nie miało li tylko służyć prokreacji, ale głównie przyjemności. Zwierzętom nie przypisuje się cechy przynależnej homo sapiens i dlatego nie muszą stawać przed dylematami. Szczególnie wśród samców oprócz nażarcia się, walk między osobnikami funkcjonuje frywolność seksualna. Przykład piesków przyklejających się do byle czego a szczególnie nóg swoich panów i wykonujących ruchy frykcyjne. Jak się ma do tego gender???????????
41
#jegomosc nieaktywny
18 stycznia 2015r. o 19:52
Nijak. Gender to pojęcie związane z kulturą,a ta jak wiadomo tworzona jest przez ludzi.

www.djdowynajecia.pl
2900
#falco nieaktywny
18 stycznia 2015r. o 20:29
ale trafiłem :)
tylko czy to dla niektórych prawda jegomościu ?
poczytam sobie co tu wcześniej się działo i odpocznę bo ''padnięty'' jestem :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
18 stycznia 2015r. o 21:06
PanM napisał(a): Nie było taqkiej potrzeby bo jest relacja a z niej wynika że panel dyskusyjny się nie odbył , lub by z jakichś powodów utrudniony.

Pozwolę sobie jedynie na jeszcze jedną uwagę .
Pan Oko jako kapłan pogardliwie wyraża się o ateistach .

Oto jak sobie mały misio wyobraża wykład znanego w całej Polsce profesora, udziału w dyskusji z którym boja się takie tuzy jak Środa, Fuszara, Hartmann czy Palikot (wszyscy odmówili a przecież tacy lotni i pewni siebie. A przecież Oko maiła swój odczyt także na macierzystej uczelni Środy!) .

Czego to dowodzi? Wyłącznie rozmiaru rozumku i wyobraźni misia.
Misio o małym rozumku nie zrozumiał, więc "wie", że Oko to głuptak. I nie pomyslał że to misio jest taki biedny!

Zmoderowano 19.01.2015 godz.17:13 - powód: błąd cytowania (moderator)
~ niezalogowany
18 stycznia 2015r. o 22:15
~ napisał(a): Zawzięty malkontent ateista falco temu przeczy :)

Jak pisałem wy walczycie z ateistami a nie ateiści z wami.
Dla mnie możecie wierzyć sobie w cuda_wianki ale nie narzucajcie tego innym.
Straszyć piekłem można wierzących ale na niewierzących to nie działa.

Zmoderowano 19.01.2015 godz.17:10 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
5183
magnum44
18 stycznia 2015r. o 22:23
~ napisał(a): Straszyć piekłem można wierzących ale na niewierzących to nie działa.

Powiedziałabym, że na mądrze wierzących też nie działa.

Dopisane 18.01.2015r. o godz. 22:23:

Słowo mądrze winno być w cudzysłowie.

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
REKLAMAMrowka zaprasza