Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

kredyt we frankach

~ niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 20:24
~ napisał(a):
~ napisał(a): 700 tys to było twoje zobowiązanie. oni nic by nie stracili, przeciez tobie dali 350 nei 700 tys. gdyby wzieli dom. jedynie czas. jesli dadza ci lepsze warunki - to poprostu bardziej im sie to oplaca niz brac teraz dom.

Nie. Mój kredyt to było 166 000 CHF po 2,10 PLN,po dzisiejszym kursie to 700 000 PLN. Jasne ???

Niech bank go sobie opyli za 700 000 PLN.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Sttem niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 20:40
I h.. ! placic teraz ! wiedzieliscie na co sie piszecie.. ! teraz o pomoc do Uni czy moze z naszych podatkow !? jak tak to moj kredyt w złotowkach też niech Unia splaca!
~ niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 20:52
Nasz rząd chce wszystkich skłócić górników lekarzy itd frankowiczów i tych mających kredyt w pln i tych bez kredytów i wątpię żeby komukolwiek pomogli tak jak Węgrzy czy Chorwaci. Sam wziąłem kredyt 100.000 zl = 39.000chf w 2008 roku i splacajac rate średnio 1550 zl miesiecznie zostało mi jeszcze ok. 85.000zl = 20.000chf. Przez 6 lat splacania już splacilem ponad 110.000 tys zl. Nie oczekuje pomocy ale nie możecie mówić że ten jest be bo wziął kredyt a ten jest taki bo jest nauczycielem itd itd ... to Państwo nasze jest nieudolne gdybyśmy mieli euro to byśmy byli wygrani a tak pszczółka sie zes..a to złotówka spada ... itd
~ niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 21:01
Już nie mówię o nieopłacalnym sprzedaniu nieruchomości ktorych ceny spadły a zadłużenie wzrosło. Ogłoszenie upadłości też nic nie daje bo komornik zlicytuje nieruchomość za bezcen ... Jeszcze jest wyjscie 1. przeczekać i liczyć ze chf potanieje 2. Kupować chf w kantorach internetowych 3. Wynająć nieruchomość.
~ niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 21:54
Tylko,że moim kredytem w chf rząd chce sobie kupić mój głos.Przed wyborami nie pozwolą sobie na olanie ponad 500 000 kredytobiorców,czyli ok.miliona głosów.Płać swój w pln.
~ niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 21:59
~karolka napisał(a): Rozumiem,że wzrosła mi rata odsetkami, ale nie byłam świadoma, że wzrośnie mi też rata kapitału.

Człowiek "nieświadomy" nie powinien podpisywać umów a co najmniej powinien się przed podpisaniem poradzić kogoś "świadomego"
~zwykły dzień niezalogowany
28 stycznia 2015r. o 3:37
Podsumowanie Polski :D uśmiałem sie do łez :D
~ niezalogowany
28 stycznia 2015r. o 12:19
Dzisiaj trafiło na frankowców jutro (tragedia) może trafić na kogoś innego (może właśnie na Ciebie) więc uważam że każdą sprawą należy się zająć i szukać najlepszego rozwiązania a nie myśleć tylko o sobie (wg zasady ja nie brałem kredytu to psioczę na innych a ktoś zrobił lepiej lub gorzej życie weryfikuje)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza