Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

kredyt we frankach

~f@k off ode mnie niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 16:28
nie mam żadnego kredytu ale nie życzę sobie abym musiał że swoich podatków dopłacać do tej całej złotówkowej hołoty która żeruje na pozostałych biorąc kredyty z dopłatą typu MDM lub rodzina na swoim- nie stać cie bez dopłaty to nie bierz mieszkaj z mamusią albo wynajmij, jesteście upośledzeni że dajecie się tak napuszczać jedni na drugich a banda rudego zaciera swe semickie łapska jaki to naród głupi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mariamn1 niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 16:31
gdyby banki wypłaciły kredyt we frankach do reki tak jak to robią polskie banki to jakoś moża to połknąć ale nie - dały kredyt i figę z makiem zobaczyłeś franka a spłacać trzeba to jest uważam oszustwo a ponadto powinno się płacić średni kurs franka a nie po cenie sprzedaży !
~rocky niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 16:34
Ludzie biorąc kredyt we Frankach wiedzieli, że może zdarzyć się taka sytuacja, ja im nie współczuje.
~karolka niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 16:49
Rozumiem,że wzrosła mi rata odsetkami, ale nie byłam świadoma, że wzrośnie mi też rata kapitału.
~ niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 17:25
~karolka napisał(a): Rozumiem,że wzrosła mi rata odsetkami, ale nie byłam świadoma, że wzrośnie mi też rata kapitału.
kapitał we frankach nie wzrósł
~kiss niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 19:58
A ja mam kredyt w CHF. Byłem w swoim banku i powiedziałem,że jeśli nie pójdą mi na rękę,przewalutuję go po obecnym kursie i ogłoszę upadłość konsumencką. Bank zostanie z domem wartości 350 000 PLN i moim zobowiązaniem na 700 000 PLN. Raczej im się nie opłaca. W przyszły tygodniu mam dostać nowe warunki. Pozdrawiam Frankowiczów.
~ niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 20:06
700 tys to było twoje zobowiązanie. oni nic by nie stracili, przeciez tobie dali 350 nei 700 tys. gdyby wzieli dom. jedynie czas. jesli dadza ci lepsze warunki - to poprostu bardziej im sie to oplaca niz brac teraz dom.
~ niezalogowany
27 stycznia 2015r. o 20:23
~ napisał(a): 700 tys to było twoje zobowiązanie. oni nic by nie stracili, przeciez tobie dali 350 nei 700 tys. gdyby wzieli dom. jedynie czas. jesli dadza ci lepsze warunki - to poprostu bardziej im sie to oplaca niz brac teraz dom.

Nie. Mój kredyt to było 166 000 CHF po 2,10 PLN,po dzisiejszym kursie to 700 000 PLN. Jasne ???
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza