~Krzysztof Kowalczyk napisał(a): Autyzm po szczepionce to tylko i wyłącznie urojenie ludzi zafascynowanych alternatywną medycyną, homeopatią i innymi głupotami. Są dziesiątki badań, które nie wykazały związku autyzmu ze szczepieniami, a badania wskazujące taki związek opierają się wyłącznie na ustnych relacjach kilkunastu rodziców którzy twierdzą,że to szczepienia spowodowały autyzm.ty wierzysz w to co piszesz?to dlaczego nie szczepisz swoich dzieci?bo ich nie masz ?cz jest inna przyczyna?a przysięge składałeś cz byłes wtedy na zwolnieniu lekarskim?kłamstwo powtórzone 1 000 razy staje się prawdą,więc po co twoim zdaniem powstało STOP NOP?widziałeś kiedyś dziecko nie szczepione które chorowało?nie widziałeś bo nie chorowało !! widziałem jak kiedyś rozdawali za darmo czekolade tylko dla dzieci,a ludzie się pobili.a dlaczego się nie biją o szczepionki?na te i inne pytania nie odpowiesz?bo nie masz nic do powiedzenia?masz tylko sprzedawać,powiedz chociaż jaki skład mają szczepionki?tego też nie wiesz to co ty wiesz?więc zapraszam na wykład pani doktor Majewskiej.
Tak czy inaczej - jeśli nie szczepisz, lecz się później na własny rachunek. Dobrym pomysłem byłoby również nieprzyjmowanie nieszczepionych dzieci do publicznych szkół - niech zarażają swoich kretyńskich rodziców, a nie inne dzieci.
~klucz-nick napisał(a):~Krzysztof Kowalczyk napisał(a): Autyzm po szczepionce to tylko i wyłącznie urojenie ludzi zafascynowanych alternatywną medycyną, homeopatią i innymi głupotami. Są dziesiątki badań, które nie wykazały związku autyzmu ze szczepieniami, a badania wskazujące taki związek opierają się wyłącznie na ustnych relacjach kilkunastu rodziców którzy twierdzą,że to szczepienia spowodowały autyzm.ty wierzysz w to co piszesz?to dlaczego nie szczepisz swoich dzieci?bo ich nie masz ?cz jest inna przyczyna?a przysięge składałeś cz byłes wtedy na zwolnieniu lekarskim?kłamstwo powtórzone 1 000 razy staje się prawdą,więc po co twoim zdaniem powstało STOP NOP? widziałeś kiedyś dziecko nie szczepione które chorowało?nie widziałeś bo nie chorowało !! widziałem jak kiedyś rozdawali za darmo czekolade tylko dla dzieci,a ludzie się pobili.a dlaczego się nie biją o szczepionki?na te i inne pytania nie odpowiesz?bo nie masz nic do powiedzenia?masz tylko sprzedawać,powiedz chociaż jaki skład mają szczepionki?tego też nie wiesz to co ty wiesz?więc zapraszam na wykład pani doktor Majewskiej.
Tak czy inaczej - jeśli nie szczepisz, lecz się później na własny rachunek. Dobrym pomysłem byłoby również nieprzyjmowanie nieszczepionych dzieci do publicznych szkół - niech zarażają swoich kretyńskich rodziców, a nie inne dzieci.
~Wiola napisał(a):
Koleżanko/Kolego (?), twoje teksty to prawdziwe scenariusze serialu z archiwum x, ale w rzeczywistości niestety same bzdury, przy twoich poglądach to jedyną osobą którą chciała by ciebie wykończyć to twój partner (lub partnerka), a nie jakaś bigfarma.
...
~Krzysztof Kowalczyk napisał(a):jak jesteś taki cwany to sobie porozmawiasz z moim prawnikiem który zaorał nie jednego ciemnika. :P~klucz-nick napisał(a):~Krzysztof Kowalczyk napisał(a): Autyzm po szczepionce to tylko i wyłącznie urojenie ludzi zafascynowanych alternatywną medycyną, homeopatią i innymi głupotami. Są dziesiątki badań, które nie wykazały związku autyzmu ze szczepieniami, a badania wskazujące taki związek opierają się wyłącznie na ustnych relacjach kilkunastu rodziców którzy twierdzą,że to szczepienia spowodowały autyzm.ty wierzysz w to co piszesz?to dlaczego nie szczepisz swoich dzieci?bo ich nie masz ?cz jest inna przyczyna?a przysięge składałeś cz byłes wtedy na zwolnieniu lekarskim?kłamstwo powtórzone 1 000 razy staje się prawdą,więc po co twoim zdaniem powstało STOP NOP? widziałeś kiedyś dziecko nie szczepione które chorowało?nie widziałeś bo nie chorowało !! widziałem jak kiedyś rozdawali za darmo czekolade tylko dla dzieci,a ludzie się pobili.a dlaczego się nie biją o szczepionki?na te i inne pytania nie odpowiesz?bo nie masz nic do powiedzenia?masz tylko sprzedawać,powiedz chociaż jaki skład mają szczepionki?tego też nie wiesz to co ty wiesz?więc zapraszam na wykład pani doktor Majewskiej.
Ależ szczepię swoje dziecko i zaaszczepię każde kolejne. Reszta Twojej wypowiedzi to takie majaczenie, że nie wiem za bardzo do czego mam się odnieść. Masz jakiś konkretny problem do szczepionki, to napisz do której, do jakiego jej składnika i powołaj się na jakieś rzetelne badania, które udowodniły jej szkodliwe działanie.
Tymczasem idę odebrać premię od Big Pharmy za zaoranie kolejnego ciemniaka ;)
~klucz-nick napisał(a):~Krzysztof Kowalczyk napisał(a):jak jesteś taki cwany to sobie porozmawiasz z moim prawnikiem który zaorał nie jednego ciemnika. :P~klucz-nick napisał(a):~Krzysztof Kowalczyk napisał(a): Autyzm po szczepionce to tylko i wyłącznie urojenie ludzi zafascynowanych alternatywną medycyną, homeopatią i innymi głupotami. Są dziesiątki badań, które nie wykazały związku autyzmu ze szczepieniami, a badania wskazujące taki związek opierają się wyłącznie na ustnych relacjach kilkunastu rodziców którzy twierdzą,że to szczepienia spowodowały autyzm.ty wierzysz w to co piszesz?to dlaczego nie szczepisz swoich dzieci?bo ich nie masz ?cz jest inna przyczyna?a przysięge składałeś cz byłes wtedy na zwolnieniu lekarskim?kłamstwo powtórzone 1 000 razy staje się prawdą,więc po co twoim zdaniem powstało STOP NOP? widziałeś kiedyś dziecko nie szczepione które chorowało?nie widziałeś bo nie chorowało !! widziałem jak kiedyś rozdawali za darmo czekolade tylko dla dzieci,a ludzie się pobili.a dlaczego się nie biją o szczepionki?na te i inne pytania nie odpowiesz?bo nie masz nic do powiedzenia?masz tylko sprzedawać,powiedz chociaż jaki skład mają szczepionki?tego też nie wiesz to co ty wiesz?więc zapraszam na wykład pani doktor Majewskiej.
Ależ szczepię swoje dziecko i zaaszczepię każde kolejne. Reszta Twojej wypowiedzi to takie majaczenie, że nie wiem za bardzo do czego mam się odnieść. Masz jakiś konkretny problem do szczepionki, to napisz do której, do jakiego jej składnika i powołaj się na jakieś rzetelne badania, które udowodniły jej szkodliwe działanie.
Tymczasem idę odebrać premię od Big Pharmy za zaoranie kolejnego ciemniaka ;)
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie ma żadnych rzetelnych badań Krzysiu :) Już bigfarma o to zadbała :D Tak więc Klucznik niczego Ci nie udowodni :)