~klucz-nick napisał(a): mój ojciec zaszczepił się przeciwko grypie i mało nie umarł ledwo lekarz go uratował
~Wiola napisał(a): Kolego/Koleżanko jakie autorytety, nie rozśmieszaj, chyba laicy i dyletanci z poważnymi problemami. Przesądy i tyle, a ty jak dziecko we mgle w takie bajki wierzysz, piszą bzdury a ty w każdą wierzysz
~Krzysztof Kowalczyk napisał(a): Jeżeli jestem w błędzie, to mi to udowodnij. Póki co tylko grozisz prawnikami, linczem ze strony "narodu" (który jest wyszczepiony w 99% swoją drogą i nie ma nic przeciwko szczepieniom) i bredzisz coś o wściekliźnie. Zejdź na ziemię człowieku, ogarnij się i pokaż mi dowody (badania naukowe, nie relacje anonimów) na szkodliwość szczepień.muszę przyznać ci racje szczepienia są bardzo szkodliwe dla zdrowia dziecka ze względu na skład ołów rtęć i aluminium bardzo mądrze to ująłeś śmiertelny zastrzyk.groże prawnikami tym którzy próbują mnie do czegoś zmusić wbrew mojej woli to chyba normalne nie jest zabronione prawem KK.lincz ze strony narodu tak pozew zbiorowy stop nop.99% wyszczepione hahahahahaha.jeżeli wścieklizna to brednie to masz racje bo to nie istnieje,ludzie nie chcą się szczepić to trzeba zwierzęta.ptasia grypa świńska grypa itd itd.
falco napisał(a): a może tak dajcie sobie spokój z kolejnym ''nawracaniem''masz rację to dlaczego szczepienia nie są dobrowolne?bo by ich rocznie 20 sprzedawali.http://Prawda.xlx.pl
jedni chcą całkowitego zakazu aborcji inni zakazują pigułki elleone a jeszcze inni teraz będą wymagać od innych obowiązkowych szczepień...
kurna przestańcie próbować rządzić nie swoim tylko czyimś życiem,przestańcie włazić komuś do łóżka sprawdzając czy ''stosunkuje '' się w ''gumie '' czy bez ... :D
tak trudno jest nie wpieprzać się w czyjeś sprawy,życie czy normy którymi ten czy inny się kieruje?
chcesz ?..szczep się
chcesz? ...usuwaj ciążę
chcesz się zabić?...skocz z wiaduktu ale tak by nie spaść na kogoś ...być może on chce żyć...
i tyle ...
:>
~POżyteczny dziwny czlowiek napisał(a): http://Prawda.xlx.plCiebie
Jakby Twoja mamusia nie zaszczepiła Ciebie w dzieciństwie, to nie miałbyś możliwości wklejenia głupkowatych linków!! :)
Przekonałem Cię Pożyteczny IDIOTO?? :)
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): a może tak dajcie sobie spokój z kolejnym ''nawracaniem''Tyle tylko, że jak ktoś nie zaszczepi swojego dziecka to nie jest tylko jego sprawa bo jak dziecko zarazi się jakąś chorobą zakaźną i zacznie zarażać innych to już przestaje być tylko jego sprawa. Pozwolę sobie podać taki przykład jeśli kobieta urodzi dziecko i do szpitala przyjdzie w odwiedziny ktoś z rodziny(nie szczepiony) a wiadomo, że pierwsza szczepionka na odrę jest około 13 miesiąca życia i ta osoba odwiedzająca będzie już zarażona wirusem odry chociaż jeszcze może o tym nie wiedzieć to dla nowo narodzonego dziecka takie odwiedziny mogą być tragiczne w skutkach. Takich przypadków może być sporo. Niektórzy twierdza, że po szczepieniach dzieci chorują na autyzm chociaż to dość ''nowa'' choroba znana bodajże od lat 70-tych a ludzie szczepili się dużo wcześniej i nic strasznego im się z tego powodu nie działo. Myślałam, że buntują się tylko dzieci i nastolatkowie ale dorośli jak widać też muszą się buntować, najlepiej przeciwko wszystkiemu bo przecież nikt ich do niczego nie może zmusić. Nikt i nic nie jest ważne tylko ich wolność.
jedni chcą całkowitego zakazu aborcji inni zakazują pigułki elleone a jeszcze inni teraz będą wymagać od innych obowiązkowych szczepień...
kurna przestańcie próbować rządzić nie swoim tylko czyimś życiem,przestańcie włazić komuś do łóżka sprawdzając czy ''stosunkuje '' się w ''gumie '' czy bez ... :D
tak trudno jest nie wpieprzać się w czyjeś sprawy,życie czy normy którymi ten czy inny się kieruje?
chcesz ?..szczep się
chcesz? ...usuwaj ciążę
chcesz się zabić?...skocz z wiaduktu ale tak by nie spaść na kogoś ...być może on chce żyć...
i tyle ...
:>