To kwintesencja człowieczeństwa . W słowa ubrana idea wolności myśli , czyli tego , czym nas Stwórca zrobił . Wolna od indoktrynacji myśl , pragnąca poczucia szczęścia dla wszystkich stworzonych Istot.
ps . Fobiczny , Karoń ma rację . Pasożyty . :) Cieszy mnie to , że pomimo tego żem głupszy ... myślisz podobnie. W naszej przestrzeni intelektualnej jest wielu , którzy dostrzegają pasożytów. Ponieważ od kilku lat szperam po necie w poszukiwaniu podobnych do mnie , polecam Ci " setną małpę ". To co było jest bez znaczenia , ważne jest to co będzie. :) Aczkolwiek warto znać historię , bo kto nie zna , skazany na powtórkę :D
Te prawdy są tak oczywiste , że tylko gimbaza dalej szuka wrażeń . A że mam do czynienia z gimbazą we własnym domu w postaci syna Radka , to staram się szukać pozytywów .... no to niech będzie powtórka z Edka :D :D :D
Edek napisał :
Czółko Edek :) Czółko Hegemonie :)
Dopisane 13.04.2017r. o godz. 21:09:
Kultura i sztuka. Stwórco , jak ja uwielbiam myśli młodych artystów. Jak czyni to większość z tzw. twórców na amfie i pijanych . No to może odrobina ... prawdy w kabarecie :
Nie wiem Fobiczny , bo tylko z Tobą mogę tutaj dyskutować , czy pamiętasz " Dzieci Kwiatów " ?
Dobranoc Bracia Lachy i Wam Piękne Słowianki :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Połykaczka kijanek niezalogowany 20 kwietnia 2017r. o 19:07
https://wolnemedia.net/porozmawiajmy-o-korei/
"Wśród przeciętnych Amerykanów, a nawet wśród wielu z tych, którzy mają się za aktywistów i lewicowców, panuje spora dezorientacja, jeśli chodzi o Koreańską Republikę Ludowo-Demokratyczną (KRLD) i jej historię. Za każdym razem, kiedy następuje eskalacja napięć na Półwyspie Koreańskim, poziom niezrozumienia jakby się podwyższa. Amerykańskie media nie podejmują prób edukacji społeczeństwa i wytłumaczenia, dlaczego Korea jest podzielona – a często wręcz wypaczają informacje bądź rażąco kłamią.
"Wśród przeciętnych Amerykanów, a nawet wśród wielu z tych, którzy mają się za aktywistów i lewicowców, panuje spora dezorientacja, jeśli chodzi o Koreańską Republikę Ludowo-Demokratyczną (KRLD) i jej historię. Za każdym razem, kiedy następuje eskalacja napięć na Półwyspie Koreańskim, poziom niezrozumienia jakby się podwyższa. Amerykańskie media nie podejmują prób edukacji społeczeństwa i wytłumaczenia, dlaczego Korea jest podzielona – a często wręcz wypaczają informacje bądź rażąco kłamią.
DLACZEGO KOREA JEST PODZIELONA?"
Bo się ruski ze swoim zacofaniem tam wpierdooolił :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.