~~Krasny Czarny napisał(a):~~Lazurowy Milin napisał(a): [img=1558729698_djd6v7b.jpg]
To też jest szczególne.Co trzeba mieć w głowie aby napisać coś takiego?
Zastosowana autokorekta
~~Modra Krokosmia napisał(a): nie ...
nie mam czego się wstydzić :)
czy gdzieś cię obraziłem? nawet mój ulubiony ostatnio zwrot'' kmiotek'' nie musiał być w użyciu ... :]
pomyśl dlaczego? czy nie dlatego że chwilowo -mam nadzieję że to utrzymasz- piszesz i zadajesz jakieś tam pytania w normalny sposób ...
tak jest w każdym przypadku i ty nie jesteś wyjątkiem ...
obrazisz mnie odpowiem tym samym ...proste :)
pod tym względem nie ma we mnie nic z ''matki teresy'' ;)
~~Krasny Czarny napisał(a):~~Modra Krokosmia napisał(a): nie ...
nie mam czego się wstydzić :)
czy gdzieś cię obraziłem? nawet mój ulubiony ostatnio zwrot'' kmiotek'' nie musiał być w użyciu ... :]
pomyśl dlaczego? czy nie dlatego że chwilowo -mam nadzieję że to utrzymasz- piszesz i zadajesz jakieś tam pytania w normalny sposób ...
tak jest w każdym przypadku i ty nie jesteś wyjątkiem ...
obrazisz mnie odpowiem tym samym ...proste :)
pod tym względem nie ma we mnie nic z ''matki teresy'' ;)
Jak obrażasz katolików to ty prowokujesz ? Może ciebie prowokują? Ty jakąś legende o sobie próbujesz tworzyć. Tylko oceniając twoje komentarze i te zrzuty ekranu to jesteś tu najgorszy ze wszystkich.Takiego chamstwa jak twoje nie da się niczym usprawiedliwić. Chyba że tylko urojeniami.Bo kto cie czyta to wszystko widać jasno jak na dłoni.Ty już nie masz żadnych hamulców.Wydaje ci się że sąd oceni to dobrze?Twoja nienawiść jest tak oczywista.To jak się tutaj zachowujesz jest chore.
~~Lazurowy Milin napisał(a): [img=1558731578_cq9eudy.jpg]
~~Modra Krokosmia napisał(a):
ja tu widzę ''katoli '' nie katolików bo ci prawdziwi nie muszą publicznie epatować tą ''wiarą ''
zwykle ''forumową '' ;) katolik wiarę ma w sobie i nie musi jej uzewnętrzniać zresztą spójrz dookoła ...