Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Modra Krokosmia niezalogowany
28 sierpnia 2019r. o 16:53
nie ...
nie mam czego się wstydzić :)
czy gdzieś cię obraziłem? nawet mój ulubiony ostatnio zwrot'' kmiotek'' nie musiał być w użyciu ... :]
pomyśl dlaczego? czy nie dlatego że chwilowo -mam nadzieję że to utrzymasz- piszesz i zadajesz jakieś tam pytania w normalny sposób ...

tak jest w każdym przypadku i ty nie jesteś wyjątkiem ...

obrazisz mnie odpowiem tym samym ...proste :)
pod tym względem nie ma we mnie nic z ''matki teresy'' ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtopomarańczowy Ciemiernik niezalogowany
28 sierpnia 2019r. o 17:00
~~Krasny Czarny napisał(a):
~~Lazurowy Milin napisał(a): [img=1558729698_djd6v7b.jpg]

To też jest szczególne.Co trzeba mieć w głowie aby napisać coś takiego?

Jakie teksty taki człowiek...... ohyda?
28 sierpnia 2019r. o 17:07
Proponuję akcję wysyłania pocztówek z hasłem "wypier...j"

pasuje ci?

a może inny tekst innego sędziego ...''trzeba zaje...ć tego s.......a''

jest przyzwolenie na takie zachowania i wielu użytkowników tego forum z tego korzysta...

teksty ''wypier...j do Korei'' i ja czytałem ...
tylko po co jak tutaj już niewiele brakuje bym miał własną ...hahahaha

Zastosowana autokorekta

~~Krasny Czarny niezalogowany
28 sierpnia 2019r. o 17:10
~~Modra Krokosmia napisał(a): nie ...
czy gdzieś cię obraziłem? nawet mój ulubiony ostatnio zwrot'' kmiotek'' nie musiał być w użyciu ... :]
pomyśl dlaczego? czy nie dlatego że chwilowo -mam nadzieję że to utrzymasz- piszesz i zadajesz jakieś tam pytania w normalny sposób ...

Jak obrażasz katolików to ty prowokujesz ? Może ciebie prowokują? Ty jakąś legende o sobie próbujesz tworzyć. Tylko oceniając twoje komentarze i te zrzuty ekranu to jesteś tu najgorszy ze wszystkich.Takiego chamstwa jak twoje nie da się niczym usprawiedliwić. Chyba że tylko urojeniami.Bo kto cie czyta to wszystko widać jasno jak na dłoni.Ty już nie masz żadnych hamulców.Wydaje ci się że sąd oceni to dobrze?Twoja nienawiść jest tak oczywista.To jak się tutaj zachowujesz jest chore.
~~Krasny Czarny niezalogowany
28 sierpnia 2019r. o 17:16
Swoje chamstwo usprawiedliwiasz chamstwem innych?I to z mediów?Stąd ta twoja nienawiść do innych?Z mediów?Łatwy jesteś do manipulacji.
28 sierpnia 2019r. o 17:35
~~Krasny Czarny napisał(a):
~~Modra Krokosmia napisał(a): nie ...

Jak obrażasz katolików to ty prowokujesz ? Może ciebie prowokują? Ty jakąś legende o sobie próbujesz tworzyć. Tylko oceniając twoje komentarze i te zrzuty ekranu to jesteś tu najgorszy ze wszystkich.Takiego chamstwa jak twoje nie da się niczym usprawiedliwić. Chyba że tylko urojeniami.Bo kto cie czyta to wszystko widać jasno jak na dłoni.Ty już nie masz żadnych hamulców.Wydaje ci się że sąd oceni to dobrze?Twoja nienawiść jest tak oczywista.To jak się tutaj zachowujesz jest chore.

ja nie żyję ''legendami'' :)tym bardziej nie interesują ale bawią mnie ''legendy '' o mnie ;)
gdzie obrażam katolików?
ja tu widzę ''katoli '' nie katolików bo ci prawdziwi nie muszą publicznie epatować tą ''wiarą ''
zwykle ''forumową '' ;) katolik wiarę ma w sobie i nie musi jej uzewnętrzniać zresztą spójrz dookoła ...
ilu tu katolików widzisz? prawie co drugi ,trzeci post raczej nie jest pisany w ''duchu katolicyzmu''
nie chce mi sie już tu wspominać ''chrześcijańskiej tolerancji'' do innych ...;)
aż kipi tu od niej ...;)

ale ty widzisz tu tylko ''moje chamstwo'' i skupiasz się na zrzutach dawnych postów opatrzonych ''wyjaśnieniem'' Kazimierza czyli ''powód Kazimierz''
a wyjaśnienia nie ma i nigdy nie będzie bo musiał by napisać że to na ''zlecenie''
wczoraj po raz pierwszy jak tu jestem podałem pewien post do moderacji i nic ...nadal jest na forum ...:]
napiszę ci więcej ...

~~Lazurowy Milin napisał(a): [img=1558731578_cq9eudy.jpg]

wiesz co było na fotce?
otóż zdjęcie kilku głup.ców pod Górą Św Anny składających wieńce i oddajacych ''honory '' w faszystowskim geście ...
to wystarczyło by Kazimierz napisał bym nie ''wklejał zdjęć faszystów''

boskie !!! bo tym samym przyznał żę to faszyści...hahahaha

kiedy zamordowano Adamowicza a ja wspomniałem że wcześniej żadnej nauki nie wyciągnięto ze sprawy Rosiaka i wcale zabójstwo to mnie nie dziwiło Kazimierz co napisał ?...''mowa nienawiści''

bzdurą jest to co piszesz ze nie mam ''hamulców'' ;)
otóż mam nie tylko to ale i zdrowy rozsądek i pewną znajomość prawa co mi wolno a co nie ...
i właśnie dlatego sprawę w końcu skierowałem do sądu ...

to nie jest żadna kwestia ''nienawiści'' którą jak widzę i ty chcesz mi przypisać bo kogo ja mam nienawidzieć ?
astra ,bławatka czy czarnego?
za co i po co?
ale wulgarny atak po uprzednich uprzedzeniach musiał się tak skończyć ...

swojej decyzji nie żałuję a mogłem ją przecież ukrywać ...czyż nie? wiedziałem czego się mogę spodziewać ale Falco zawsze pisał i będzie pisał to co myśli ...
mnie jakiś tam cieniutki ''hejt '' nie rusza...:]
211
skorn
28 sierpnia 2019r. o 17:46
Telenowela z wąsaczem w roli głównej trwa, haha

~~Modra Krokosmia napisał(a):
ja tu widzę ''katoli '' nie katolików bo ci prawdziwi nie muszą publicznie epatować tą ''wiarą ''
zwykle ''forumową '' ;) katolik wiarę ma w sobie i nie musi jej uzewnętrzniać zresztą spójrz dookoła ...

Ojciec chodził go kościoła czy nie? Widziano go w kościele czyli publicznie epatował wiarą. Z kogo kpisz, pisząc w takim tonie? Z rodziców katolików : )

<i>
28 sierpnia 2019r. o 17:53

~~Cynobrowa Stokrotka wczoraj o 17:50

~~Cynobrowa Stokrotka

Obserwując tu bieg wydarzeń zadam ci pytanie skornie
znasz Falco ,wiesz gdzie mieszka dlaczego więc nie wykażesz się jak to określasz ''odwagą'' i nie wykrzyczysz mu swoich racji prosto w twarz
to jedno a drugie
czy zamierzasz jak to określa Pannazdzieckiem mu ''świadkować ''a jeśli tak to czy przed sądem powtórzysz to co tu kiedyś o nim napisałeś ?
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź

skorn 23 godz. 55 min. temu

skorn

Zaloguj się, to może łaskawie ci odpowiem.

Tymczasem wypieprzaj czyścić komin swojemu wąsatemu idolowi; )
think about an end
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź

~~Cynobrowa Stokrotka 23 godz. 51 min. temu

~~Cynobrowa Stokrotka

No i tu skończyła się ta twoja ''odwaga'' o której sam wspomniałeś .
Dzięki za odpowiedź . Wymowna w prostocie jaką ''odwagą '' ty sam dysponujesz.

odnalazłeś tą swoją ''odwagę''? :]
czy kolejny raz podkulisz kitę?...hahahaha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.