Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Krasny Czarny niezalogowany
28 sierpnia 2019r. o 17:53
Nie chodzi o to że żyjesz swoją legendą. Ty ją sam próbujesz kreować tymi swoimi śmiesznymi tłumaczeniami jak powyżej.To w większości twoje urojenia.Tymczasem toczysz codziennie tutaj jakieś chore boje i to nie z innymi tylko z samym sobą.Po co to wszystko?To jakaś autoterapia? Karnisz się kłótniami i nienawiścią.Wiesz kto się tak zachowuje?Hejterzy trole i różnej maści internetowi zboczeńcy. Dobrze się z tym czujesz?Co gorsze ty to chyba lubisz?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
28 sierpnia 2019r. o 17:55
Telenowela z wąsaczem w roli głównej trwa, haha

~~Modra Krokosmia napisał(a):
ja tu widzę ''katoli '' nie katolików bo ci prawdziwi nie muszą publicznie epatować tą ''wiarą ''
zwykle ''forumową '' ;) katolik wiarę ma w sobie i nie musi jej uzewnętrzniać zresztą spójrz dookoła ...

Ojciec chodził go kościoła czy nie? Widziano go w kościele czyli publicznie epatował wiarą. Z kogo kpisz, pisząc w takim tonie? Z rodziców katolików : )

<i>
~~Modra Krokosmia niezalogowany
28 sierpnia 2019r. o 18:12
~~Krasny Czarny napisał(a): Nie chodzi o to że żyjesz swoją legendą. Ty ją sam próbujesz kreować tymi swoimi śmiesznymi tłumaczeniami jak powyżej.To w większości twoje urojenia.Tymczasem toczysz codziennie tutaj jakieś chore boje i to nie z innymi tylko z samym sobą.Po co to wszystko?To jakaś autoterapia? Karnisz się kłótniami i nienawiścią.Wiesz kto się tak zachowuje?Hejterzy trole i różnej maści internetowi zboczeńcy. Dobrze się z tym czujesz?Co gorsze ty to chyba lubisz?

jeśli legendy to o Lancelocie i innych Tristanach .... ja żyję rzeczywistością wokół mnie ...
co widzisz śmiesznego w tym co piszę ?
że kpię sobie z ''katoli'' walczących z gejami a nie z klechami pedofilami ?
że brzydzę się faszyzującym otumanionymi przygłupa.mi?

to właśnie jest główny powód moich ''moderacji'' ...:]
pseudoklecha Międlar ze swoją własną Main Kampf'' też był jednym z powodów mojej ''mowy nienawisci''

jakiś pseudo''narodowiec'' się oburzył ?a może sam korniszonek ?
nigdy się nie przyzna hipokryta...hahahah

uciekał jak zbity pies kiedy go zapytałem ilu zatrzymano manifestantów a ilu ''narodowców'' ?

w moim ojcu widzi ''komucha '' a jednocześnie pisze że ten chodził do kościoła ...
gdzie logika korniszonie?
''komuch '' w kościele?
no chyba że masz na myśli pisowskiego piotrowicza ...:]

hejterzy się tak zachowują ?...no popatrz ...
nie zaczepiam skorna a ten zawsze do mnie wraca ..hejter?
na ''boga''!!!!

czy ja dobrze się z tym czuję ?
wyśmienicie ...:)

powala mnie ich bezradność ...hahahaha

czarny ...nie od razu odpisuję bo bardziej niż forum ( w tej chwili ) interesuje mnie dokument na ViaSat History...

cholerni naziści ...;)
28 sierpnia 2019r. o 18:41
Nadal żyjesz w swoim świecie.Tyle ile ty tutaj lejesz nienawiści na katolików to jest chore.Tego niczym nie usprawiedliwisz.Dowodem na twoją nienawiść i urojenia jest to że o wszystko oskarżasz katolików i pis.Tymczasem nie wszyscy co cię krytykują są katolikami.W żaden sposób nie jesteś w stanie tego sprawdzić.Ale ty w jakimś chorym transie o wszystko winisz katolików.Piszesz o nazizmie, a sam postępujesz jak nazista.Oni też kiedyś o wszystko winili żydów.Wiesz że to hipokryzja?Z tobą tak jest cały czas.O wszystko winisz innych, ale tobie wolno zachowywać się jak najgorszy z najgorszych.Dlatego śmiechu warte jest to twoje doniesienie na pannę z dzieckiem.T o tak jakbyś doniósł na samego siebie.
28 sierpnia 2019r. o 19:02
~~Krasny Czarny napisał(a): Nadal żyjesz w swoim świecie.Tyle ile ty tutaj lejesz nienawiści na katolików to jest chore.Tego niczym nie usprawiedliwisz.Dowodem na twoją nienawiść i urojenia jest to że o wszystko oskarżasz katolików i pis.Tymczasem nie wszyscy co cię krytykują są katolikami.W żaden sposób nie jesteś w stanie tego sprawdzić.Ale ty w jakimś chorym transie o wszystko winisz katolików.Piszesz o nazizmie, a sam postępujesz jak nazista.Oni też kiedyś o wszystko winili żydów.Wiesz że to hipokryzja?Z tobą tak jest cały czas.O wszystko winisz innych, ale tobie wolno zachowywać się jak najgorszy z najgorszych.Dlatego śmiechu warte jest to twoje doniesienie na pannę z dzieckiem.T o tak jakbyś doniósł na samego siebie.

więc jeśli ''żyję w swoim świecie'' po jaka cholerę inni na siłę w niego chcą wejść ?
sam już zaczynasz to robić bo widzę że chcesz mnie ''prostować '';)
nadal nie rozróżniasz jednak katolików od ''katoli'' więc może to zostawmy...
ja mam sprawdzać kto jest a kto nie katolikiem ...a po co?
ponoć wg. statystyk Polska to 93% katolicy ...tyle że to statystyka kościelna...;)

''chory trans'' ? to w jakim są wyznawcy pisu nie widzący kłamstw i oszustw swojej władzy?
zdrowy? :]
ja postępuję jak nazista?
to nie mój wymysł ''gorszego sortu'' czy ''czerwonej zarazy''
kiedy ja tu pisałem o wszelkiej maści pawlakach ,palikotach czy balcerowiczach to kogo winiłem ?...pis?
ale teraz jak widzę sasinów ,horałów kurskich ,kempy i mazurki to już mogę ich za coś winić ...
to samo było za po i polowaniach na ''gęsiareczki komorowskiego ...wiem ...nie pamietasz i tego i innych wpisów ...
kiedy pytałem wyraźnie jak to było z willą kwaśniewskich to kogo winiłem ?
kiedy pytałem o posłankę beger ?...zapomniałeś ?

nie ma dla mnie ''świetej władzy'' bo każda wczesniejsza i karzda która nadejdzie będzie miała jeden ,nadrzędny cel ...''dymać '' tzw. suwerena i czerpać swoje własne zyski z państwowego koryta...

gdzie wszystkie oświadczenia majątkowe szczerskiego?...niedawno cztery ''wyprostował ...
;)

czy to co piszę i pisałem wcześnie j kwalifikuje bym podtrzymał ten wg. ciebie status ''najgorszego z najgorszych''?

czy zgłoszenie jest ''śmiechu warte'' oceni sąd ...;)
myślę że o wyroku usłyszysz ...
28 sierpnia 2019r. o 19:18
wiem,wiem ...błąd ;)

moja wina ,moja wina ,moja oczywiście ciężka wina ... :]
28 sierpnia 2019r. o 19:50
Widzisz znalazłeś wytłumaczenie na wszystko:)Powinieneś być szczęśliwy bez tej nienawiści.Za to ciągle tu żresz się z całym światem.Czy to dowodzi o twoim szczęściu?To tylko dowód że masz kłopot z samym sobą.Z nienawiścią nigdy nie będziesz szczęśliwy niezależnie od tego jak to sobie tłumaczysz i kogo będziesz o wszystko winił.Błądzisz i tego nie widzisz,a to jeszcze dla ciebie gorzej.Jak tak bardzo jesteś dumny z ojca to zadaj sobie pytanie czy on zachowywałby się tak jak ty.Może częściej bierz z niego przykład. To jak się wykłócasz ze wszystkimi wespół ze zbynkiem kulturalnym jak ty to boki zrywać.Zbynek w swoim specyficznym chamstwie już cię prawie przerósł.Zastanawiam się czy ten gorszy sort Polaka istnieje, kiedy napotykam wasze komentarze to myślę że to wy nim jesteście.Pisze to nie po to aby kogoś obrazić,oceniam teraz tylko wasze prymitywne teksty.
28 sierpnia 2019r. o 20:47
~~Krasny Czarny napisał(a):

jeszcze raz ...
nadal ''strzelasz w płot ''z tą niby moją nienawiścią ...
nie ma tu nikogo kto by mi napisał że napisałem że go nienawidzę ale jak widzisz skorn nawet nie jęknął kiedy go zacytowałem jak mnie nienawidzi i jakie ma marzenie ...:]
oczywiście -są tu tacy którym nigdy nie podam ręki ...(przykład z Biedronki :] )i dwa inne ....
ale to nie powód byś pisał o jakimś wydumanym przez ciebie że jestem nieszczęśliwy i mam jakieś problemy ze sobą ...
czy czasem ty nie masz problemów ze mną? ;)
nie potrafisz zrozumieć co piszę czy nie chcesz ...skąd to twoje ''przekonanie'' że ''błądzę ''?
piszesz o ''prymitywnych tekstach ''
a co myślisz o tych powielanych od tygodni obrazkach ?
czyżbyś dostrzegał w nich jakąś ''górnolotność''?
a może widzisz to w komentarzach do nich ...

na koniec - mam brać przykład z ojca?...kiedyś wpoił mi jedno ...
jeśli coś jest białe to broń się przed każdym kto zechce ci wmówić że to czarne ...
to on powiedział mi o Katyniu i Ostaszkowie ...
to on poszedł do szkoły mnie bronić kiedy oburzony historyk z otwartą gębą słuchał tego co mu powiedziałem o Starobielsku ...

dzisiaj takie skorny mnie nienawidzą za prawdę o brygadzie świętokrzyskiej i innych przekłamaniach historycznych
jego zapewne kolesie z tego forum ,spod znaku Falangi piszą do mnie - ''idziemy po ciebie''

takich przykładów mam tu mnóstwo ...

i ty mi tu piszesz że ja ''mam ze sobą problem ''? :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza