~~Krasny Czarny napisał(a): Nadal żyjesz w swoim świecie.Tyle ile ty tutaj lejesz nienawiści na katolików to jest chore.Tego niczym nie usprawiedliwisz.Dowodem na twoją nienawiść i urojenia jest to że o wszystko oskarżasz katolików i pis.Tymczasem nie wszyscy co cię krytykują są katolikami.W żaden sposób nie jesteś w stanie tego sprawdzić.Ale ty w jakimś chorym transie o wszystko winisz katolików.Piszesz o nazizmie, a sam postępujesz jak nazista.Oni też kiedyś o wszystko winili żydów.Wiesz że to hipokryzja?Z tobą tak jest cały czas.O wszystko winisz innych, ale tobie wolno zachowywać się jak najgorszy z najgorszych.Dlatego śmiechu warte jest to twoje doniesienie na pannę z dzieckiem.T o tak jakbyś doniósł na samego siebie.
więc jeśli ''żyję w swoim świecie'' po jaka cholerę inni na siłę w niego chcą wejść ?
sam już zaczynasz to robić bo widzę że chcesz mnie ''prostować '';)
nadal nie rozróżniasz jednak katolików od ''katoli'' więc może to zostawmy...
ja mam sprawdzać kto jest a kto nie katolikiem ...a po co?
ponoć wg. statystyk Polska to 93% katolicy ...tyle że to statystyka kościelna...;)
''chory trans'' ? to w jakim są wyznawcy pisu nie widzący kłamstw i oszustw swojej władzy?
zdrowy? :]
ja postępuję jak nazista?
to nie mój wymysł ''gorszego sortu'' czy ''czerwonej zarazy''
kiedy ja tu pisałem o wszelkiej maści pawlakach ,palikotach czy balcerowiczach to kogo winiłem ?...pis?
ale teraz jak widzę sasinów ,horałów kurskich ,kempy i mazurki to już mogę ich za coś winić ...
to samo było za po i polowaniach na ''gęsiareczki komorowskiego ...wiem ...nie pamietasz i tego i innych wpisów ...
kiedy pytałem wyraźnie jak to było z willą kwaśniewskich to kogo winiłem ?
kiedy pytałem o posłankę beger ?...zapomniałeś ?
nie ma dla mnie ''świetej władzy'' bo każda wczesniejsza i karzda która nadejdzie będzie miała jeden ,nadrzędny cel ...''dymać '' tzw. suwerena i czerpać swoje własne zyski z państwowego koryta...
gdzie wszystkie oświadczenia majątkowe szczerskiego?...niedawno cztery ''wyprostował ...
;)
czy to co piszę i pisałem wcześnie j kwalifikuje bym podtrzymał ten wg. ciebie status ''najgorszego z najgorszych''?
czy zgłoszenie jest ''śmiechu warte'' oceni sąd ...;)
myślę że o wyroku usłyszysz ...