Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Modra Krokosmia niezalogowany
29 sierpnia 2019r. o 15:39
śmiesznie wyglądałeś w parku na tych chudziutkich pęcinkach...hahahaha

ale na śmieszności nie koniec bo te skarpeteczki pod sandałkami to już były ''odlotowe...

bucu?...o jak łagodnie dzisiaj ....hahahahaha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wiśniowy Świerk niezalogowany
29 sierpnia 2019r. o 18:02
https://www.elrellano.com/videos_online/18605/mama-troll.html?fbclid=IwAR1M_ptxBzcrqPF6cQ-9oHYuKBJenXn12MdE5TgxKO-ish0-Bgxz4eiv4m0
~~Błękitnozielona Tibuchina niezalogowany
30 sierpnia 2019r. o 18:01
Turysta był w Bolesławcu

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
31 sierpnia 2019r. o 8:58
~~Modra Krokosmia napisał(a): widzisz łgarzu jak trudno ci pisać konkretnie?
korniszonie ...odnalezienie tego tematu to nie problem więc nie łżyj ...

zresztą ...na 100% twoich wpisów 80 to łgarstwa i fantazje niespełnionego ...

To ostatnie zdanie kwalifikuje się pod Kodeks Cywilny , nie pamiętam który paragraf , ale pamiętam , że oszczerstwa bez pokrycia są również karane . Na miejscu Skornika być może poszedł bym do prokuratora , ale jesteś chroniony naszym tumiwisizmem. Olewamy Ci Wąsaczu , jak większość forumowiczów :)

Z tym , że ja dzisiaj wstałem lewą nogą ... no to muszę Ci życzyć nowych pomysłów w podqurwianiu Ludzi , bo ten twój oportunizm blaknie ... bąćmy szczerzy.

Dyskutujesz sam ze sobą nędzny prowokatorze ... co raz częściej .:)

Na marginesie , zawsze noszę skarpetki , szczególnie w sandałach , bo skarpetki wchłaniają pot . Inaczej mówiąc modę mam w dużym kapeluszu .

Miłej soboty :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
31 sierpnia 2019r. o 9:39
pozwijcie mnie do spóły ...
:]

wyjdzie po 150 ''na łeb'' :]
4335
31 sierpnia 2019r. o 9:53
I żeby nie było , że zmieniłem poglądy :

https://wolna-polska.pl/wiadomosci/od-bankstera-do-premiera-2019-08

Czytałem to już lata temu , ale Kolega Krzysiu Baliński ładnie to wszystko do kupy zebrał . Bracia Lachy i Wy Piękne Słowianki edukujcie się , na pohybel bogom tej nieszczęśliwej , pięknej Planety :)

Dopisane 31.08.2019r. o godz. 09:53:

~~Modra Krokosmia napisał(a): pozwijcie mnie do spóły ...
:]

wyjdzie po 150 ''na łeb'' :]

Gdzież nam sandały wiązać forumowemu celebrycie :D A sto pięćdziesiąt to możesz sobie w d.upę włożyć , mam jeszcze dwadzieścia groszy i kredyt zaufania u Ludzi :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
31 sierpnia 2019r. o 10:04
HAHAHAHAHA....

'kredyt zaufania''....hahahahaha

nawet skornik teraz zapewne tarza się ze śmiechu...

przecież to on pisał o tobie ''złodziej i oszust''

''kredyt zaufania'' hahahahaha

nie chce mi się teraz grzebać w moim ''ipeenku'' ale jest tam wpis o zbliżonej treści -'''zgadzam się z twoimi słowami bo i mnie próbował oszukać ''

''kredyt zaufania'' hahahahahaha

tytułwana tu jako ''pokrzywka'' pisała o tobie ''lepkie rączki''

''kredyt zaufania''' ....hahahahahaha

nie ma to jak rozpocząć nowy dzień czytając do porannej kawy takie dowcipy...:]
4335
31 sierpnia 2019r. o 10:54
No przecież wiesz , że Cię nie kocham Głupia Papugo ... dla Ciebie wszystko ... bilety po kinie , butelki po winie i pręgierz na rynku wolnomularstwa . Nie możesz ze mną dyskutować bucu , bo brakuje ci wiedzy pachołku ścierwomediów .

Idę po jakie piwo :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo