Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Paliowy Szarłat niezalogowany
26 września 2019r. o 19:37
~~Ciemnoróżowy Przebiśnieg napisał(a): ten faclo to się okazuje niezły oszołom największy tutaj

komuś kto nie grzeszy rozumem trudno zrozumieć mądrzejszego , dlatego ty go masz za oszołoma ale na szczęście nie wszyscy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązoworudy Tojeść niezalogowany
26 września 2019r. o 19:45
~~Paliowy Szarłat napisał(a):
~~Ciemnoróżowy Przebiśnieg napisał(a): ten faclo to się okazuje niezły oszołom największy tutaj

komuś kto nie grzeszy rozumem trudno zrozumieć mądrzejszego , dlatego ty go masz za oszołoma ale na szczęście nie wszyscy

prdlnięty krętaczu leczysz się już?weź tabletke ..już!
26 września 2019r. o 19:47
a ty wziąłeś chyba za mocne bo jakby błądzisz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 września 2019r. o 20:10
~~Paliowy Szarłat napisał(a):

No to wymień z nazwiska i imienia tych , którzy uważają Cię , Głupia Papugo za mądrzejszego. Bo ja , Piotr Różański znam kilka osób mądrzejszych ode mnie ... mógłbym rzucić nazwiskami , ale nie mam autoryzacji :D

Szach , mat bucu z pod tyldy ... dołącz do dokumentacji ... zrób mi tą przyjemność :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
26 września 2019r. o 20:32
znowu jesteś w stanie upojenia alkoholowego?
bądź trzeźwy za dwa ,trzy dni bo znowu przegapisz listonosza z poleconym...hahahahaha

młyny sprawiedliwości mielą powoli a zegar tyka ...tik-tak...tik -tak...

a teraz kolejny raz żebraj ...''napiszcie mi jakieś ciepłe słowo''... hahahahaha

może ''jaszczurzyca '' ci coś napisze ...
chociaż raczej nie bo jak to kiedyś napisała?...''abyś mi du...ę obrabiał za plecami''?

tak to było? :]

od tamtego czasu ja zmądrzałem a ty wręcz odwrotnie...
ale zmiękłeś i rajty falują bo jakbyś z deczka spuścił z tonu ...hahahaha

ale już ''po herbacie'' ...:]
przyjdą po ciebie, zasalutują i ...''pan pójdzie z nami '' ...hahahahah

~~Butelkowa Szachownica niezalogowany
26 września 2019r. o 21:12

oszołom i psychiczny :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 września 2019r. o 21:18
Nie mogę się doczeka ... ć ... Głupia Papugo :D

Kręgosłup przestał boleć , Rycho nie żyje a elewacja mojej najwspanialszej szefowej rośnie jak na drożdżach :D

Dobranoc Głupia Papugo ... w moim wieku czas chyba spać z kurami :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
26 września 2019r. o 21:44
doczekasz się ,doczekasz ...

twojej najwspanialszej szefowej której nie zdążyłeś ''obrobić dup...y''

ale Gromadka to nie żadna aglomeracja a wieści i tam się szybko rozchodzą ...
kiedy do niej dotrze kim jesteś przestanie być ''najwspanialsza'' ...hahahaha

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!