Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Brunatnoceglasta Gazania niezalogowany
28 września 2019r. o 6:46
~~Paliowy Szarłat napisał(a): tekst godny korniszona bo głodnemu chleb na myśli...
pogadaj z kumplem a może mając znajomości pozna cię z jakąś Tamarą i ulży ci w cierpieniach ...:]

Co prawda to prawda magister .Przestań marszczyć Freda ,odżałuj 5 dych i bzyknij sobie wreszcie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Paliowy Szarłat niezalogowany
28 września 2019r. o 9:43
nie ma szans...
wiesz ile to towaru w markecie trzeba wyłożyć by zarobić te pięć dych?
:]
9176
kc
28 września 2019r. o 11:50
Prawda jest taka falco, że gdyby sędzia miał czas, żeby poczytać , to co piszesz na forum i w jaki sposób, to dostałbyś jeszcze karę za bezsensowne pozwy.

Przez takich jak ty później ludzie, którzy mają poważne problemy muszą czekać na termin swojej rozprawy miesiącami.

Zachowujesz się jak dzieciak, najpierw pokazujesz język a później chowasz się za spódnicę mamusi i nią straszysz. W tym wypadku tą mamusią jest sędzia.
~~Czerwony Cząber niezalogowany
28 września 2019r. o 14:26
zgłoś się na świadka...
opowiesz sędziemu jaki to Falco zły a pozwany ''ekshibicjonista'' i pijak ...

nie wspominam tu o tym że pisałaś o nim ''lepkie ręce''

no bywaj bo klej mi tężeje ...;)
9176
kc
28 września 2019r. o 14:53
O tobie pisałam złodziej i skur..wiel.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 września 2019r. o 15:06
~~Czerwony Cząber napisał(a): zgłoś się na świadka...

To jest dobra myśl Głupia Papugo ... " zgłoś się na świadka " . Moje " lepkie ręce " i mój " ekshibicjonizm " jak widać na forum , Ludzie akceptują . Ty zdążyłeś wqurwić na forum nawet Drogą Kc :) i Młodego Padawana :) ... nie mówiąc o Alterowiczu :D

Wqurwiłeś nawet mych pozornych wrogów .... :D

Dobra , lecę do wanny , bo Promień przychodzi z kolacją . A Ty zastanawiaj się , jak ma na imię i jaki kolor włosów ... remontując łazienkę ... blondyna Tamara , czy czarnula Lenka :D

I pamiętaj , gdybyś miał kłopoty z podłączeniem gniazdka , albo wyłącznika oświetlenia , to na mnie możesz liczyć :D

Nara :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
28 września 2019r. o 16:27
kc napisał(a): O tobie pisałam złodziej i skur..wiel.

i gdybyś była mądrzejasza ,a przynajmniej na tyle by warzyć słowa , raczej byś tego nie napisała ...
a jak masz kolejny problem ze zrozumieniem tego co piszę odsyłam cię do Kodeksu Karnego i Kodeksu Cywilnego ...
nieznajomość prawa może szkodzić dlatego warto znać jego pewne artykuły i paragrafy...

ty jesteś dla mnie nieszkodliwa a że fantazje cię często ponoszą to traktuję to bardziej jako zabawę a nie chęć odgrywania się na tobie ...
przypominasz mi w tym korniszona który podobnie jak ty miota się by ugryźć a okazuje sie że nie bardzo ma czym ...;)

28 września 2019r. o 16:32
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Czerwony Cząber napisał(a): zgłoś się na świadka...

To jest dobra myśl Głupia Papugo ... " zgłoś się na świadka " .
Wqurwiłeś nawet mych pozornych wrogów .... :D

hahahaha...świadków potrzebuje ...
a ja nie muszę ...

pozornych wrogów?
nie ma to jak tkwić w błogim przekonaniu że są ''pozorni'' :]

aha...przygotuj sobie na wieczór 20 zł ......hahahahaha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza