#Pannazdzieckiem nieaktywny 29 września 2019r. o 19:29
Dzięki Bajtel :) Już umiem robić screnny . Ten się śmieje , kto śmieje się ostatni . Choć ja osobiście lubię , jak się wszyscy śmieją ... jednocześnie :)
Spróbujcie , co Wam szkodzi :)
ps . Fobiczny myślę , że pan Przybył za bardzo idologizuje . Życie w gruncie rzeczy jest proste . Nacht lepiej je określa moim skromnym zdaniem :
Proszę Was bardzo , zamiast meczyku i propagandy z TVN , nie mówiąc o wybiórczej i innych polskojęzycznych ścierwomediów :
Miłego wieczoru :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
ps . Fobiczny myślę , że pan Przybył za bardzo idologizuje . Życie w gruncie rzeczy jest proste .
panienko nie chodzi o to co przybyl pitoli, niech se tam, chodzi o to czy jezus byl pierwszym komunista i czy pierwsi chrzescijanie nimi byli (przybyl twierdzi, ze byli). jak to sie ma do pasozytow karonia, czy oby nie maja korzeni w chrzescijanstwie a nie jak twierdzi sam mistrz (w neomarksizmie). ja twierdze, ze marksizm ma korzenie w chrzescijanstwie.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 29 września 2019r. o 22:06
Fobiczny , przecież od lat mamy to już ustalone , że Jezus był pierwszym komunistą i komunizm w Jego wydaniu nie ma w sobie nic złego. Nota bene , to od Ciebie się tego dowiedziałem :) i po przemyśleniu kwestii przyznałem Ci rację . Nowotestamentowa doktryna , chociaż nudna , de facto zła nie czyni , ale już marksistowska i neomarksistowska , oparta na żydowskim Talmudzie , oraz Starym Testamencie Jahwe ... no to tutaj klapa na całego. Twoje twierdzenie , że marksizm wywodzi się z chrześcijaństwa ... no nie do końca jest dla mnie prawdziwe . Ja myślę , że jest jak raz odwrotnie :D To przecież Naród Wybrany postępując zgodnie ze wskazówkami swego boga , ciął był równo z trawą wszelkie napotkane po drodze nacje , czyli uniwriłowka w praktyce . Za czasów Trockiego i Engelsa nic się przecież nie zmieniło .... równo z trawą wszelakie nacje . A dzisiaj mamy może jaką suwerenność narodową , pomimo tego , że żyd Morawiecki klęczy w kościele ?
Wiesz chrześcijaństwo , to sztuczna religia , jak pozostałe i cały ten marksizm . Nie ma sensu zastanawiać się co było pierwsze jajko , czy kura , bo to w zasadzie to samo , a chronologia jest bez znaczenia :)
A propos , ostatnimi czasy chodzę spać z kurami ... tak mnie ta Lenka i Tamara rajcują :D
Dobranoc :)
Dopisane 29.09.2019r. o godz. 22:06:
Nie pamiętam , czy Tamara , czy Lenka mi o tym powiedziała , ale dziękuję ... nie wiedział bym , bo Onet mam w głębokim kapeluszu , podobnie jak całą telewizornię , ale posłużę się Onetem :
Mistrzu ... cześć Twej Pamięci ... jeśli pozwolisz , to przypomnę Twą najlepszą kreację .... moim zdaniem :)
Dobrej nocy Bracia i Siostry Lachy :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.