Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

HydePark

~~Szaropopielata Dąbrówka niezalogowany
28 września 2019r. o 22:35
kc napisał(a):
~~Szaropopielata Dąbrówka napisał(a):
a nie pisałem że masz ''luki''?
sam art. 212 już o tym mówi ...a to odnośnie tylko zniesławienia..
oddzielną sprawą jest ''groźba karalna'' ale jak widzę i tu ponosi cię ta twoja fantazja co do mojej ponoć argumentacji ...

ciekawa jest twoja wypowiedź i jak zwykle ''okrężna'' - ''teoretycznie uzasadniona'' ....hahahaha

co znaczy ''teoretycznie'?

na więcej nie licz a przynajmniej nie dzisiaj i nie przez najbliższe dni bo ja termin znam ...;)
zresztą kto wie?...może pozwany wezwie cię na świadka ...hahahaha

Teoretycznie, bo papier wszystko przyjmie, zwłaszcza łzy starszego człowieka,który się boi.

Straszysz mnie Art.212.KK ? Jak można zniesławić kogoś, kto nie istnieje ?

a gdzie ty tu widzisz jakąś groźbę z mojej strony?
pytałaś o artykuł to ci go podałem ot i cała ''groźba'' :]
poważnie masz mnie za lękliwego?
ot fantazje starszej ,sfrustrowanej kobieciny...
jak można zniesławić kogoś kto nie istnieje?
ano tak że w internecie ktoś kto pisze cokolwiek , już ''istnieje'' ...ty też :]

a jak sama widzisz teorię szybko można zamienić w praktykę ...

miałem pracowity dzień a teraz szkiełko kontaktowe i spać ...
jutro jak doznasz kolejnych ''objawień '' pisz ...w miarę możliwości odpowiem ...;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9176
kc
28 września 2019r. o 22:46
Nie wiem po co ja z tobą piszę, jak ty nie rozumiesz nawet znaczenia słowa "zniesławić".

Coś tam ktoś ci powiedział, coś zasłyszałeś, ale jak zwykle nic nie rozumiesz biedaku.

Panna może mieć problem, ale z innego powodu i tylko dlatego, że wcześniej sobie nagrabił.

Groźby karalne tylko wtedy są uzasadnione, jeśli drugi człowiek bierze je na poważnie i argumentuje to tym , że się boi.
28 września 2019r. o 23:02
kc napisał(a): Nie wiem po co ja z tobą piszę, jak ty nie rozumiesz nawet znaczenia słowa "zniesławić".

Coś tam ktoś ci powiedział, coś zasłyszałeś, ale jak zwykle nic nie rozumiesz biedaku.

Panna może mieć problem, ale z innego powodu i tylko dlatego, że wcześniej sobie nagrabił.

Groźby karalne tylko wtedy są uzasadnione, jeśli drugi człowiek bierze je na poważnie i argumentuje to tym , że się boi.

ja nie rozumiem?
ciekawe że policjant który mnie wysłuchał sam widząc dostarczone screeny , odnalazł odpowiedni artykuł ...
ciekawe że sędzia który przeczytał w mojej obecności powód pozwu przychylił się do wniosku Policji ...

czy ważne więc jest teraz to że ja nie ''rozumiem '' ?

groźba karalna zawsze w świetle prawa jest groźbą ...
czy jak napiszesz na profilu ''pudziana'' że go zabijesz wystraszy się ?
raczej nie ale prokuratora to nie będzie interesować a tylko to że takie coś napisałaś ...

więc zamiast tu się wysilać poczytaj więcej o zniesławieniu ...kiedy i w jaki sposób można tego dokonać a może wtedy przestaniesz tu pisać te swoje ''filipiki''

rano przy kawce zapewne przeczytam twoje kolejne ''interpretacje '' prawa...
9176
kc
28 września 2019r. o 23:24
~~Szaropopielata Dąbrówka napisał(a):
kc napisał(a): Nie wiem po co ja z tobą piszę, jak ty nie rozumiesz nawet znaczenia słowa "zniesławić".

ja nie rozumiem?
ciekawe że policjant który mnie wysłuchał sam widząc dostarczone screeny , odnalazł odpowiedni artykuł ...
ciekawe że sędzia który przeczytał w mojej obecności powód pozwu przychylił się do wniosku Policji ...

czy ważne więc jest teraz to że ja nie ''rozumiem '' ?

groźba karalna zawsze w świetle prawa jest groźbą ...
czy jak napiszesz na profilu ''pudziana'' że go zabijesz wystraszy się ?
raczej nie ale prokuratora to nie będzie interesować a tylko to że takie coś napisałaś ...

więc zamiast tu się wysilać poczytaj więcej o zniesławieniu ...kiedy i w jaki sposób można tego dokonać a może wtedy przestaniesz tu pisać te swoje ''filipiki''

rano przy kawce zapewne przeczytam twoje kolejne ''interpretacje '' prawa...

O zniesławieniu pisałeś odnośnie mojego posta i straszyłeś KK, ale jak widzę znowu zmieniasz temat.

Gdyby Panna miał dobrego adwokata, to by z tych twoich "screenów"miazga została. Najpierw porównywałeś się do Adamowicza, teraz do Pudziana widzę martyrologię uprawiasz.

Jeśli już miałabym cię do kogoś porównać , to do Bolka.
29 września 2019r. o 6:48
nie zawiodłaś....:] a więc ...

kc napisał(a): O tobie pisałam złodziej i skur..wiel.

i gdybyś była mądrzejasza ,a przynajmniej na tyle by warzyć słowa , raczej byś tego nie napisała ...
a jak masz kolejny problem ze zrozumieniem tego co piszę odsyłam cię do Kodeksu Karnego i Kodeksu Cywilnego ...
nieznajomość prawa może szkodzić dlatego warto znać jego pewne artykuły i paragrafy...

ty jesteś dla mnie nieszkodliwa a że fantazje cię często ponoszą to traktuję to bardziej jako zabawę a nie chęć odgrywania się na tobie ...

tak ci pisałem ...widzisz tu groźbę ?
naginasz mój wpis do toku swojego myślenia a to zwykła nadinterpretacja w której tu brylujesz...

piszesz że ''wcześniej sobie nagrabił ''?
oczywiście że tak jeśli piszesz o tym co ja już wiem od dawna ...
ale i to zachowuję sobie na później ...;)

budowlaniec nie musi być głupc.em tak jak nauczycielka nie musi być zawsze mądra...

to odnośnie tego że mnie porównujesz do Adamowicza czy Pudzianowskiego ...dziwne że ty mająca się za nad wyraz inteligentną pewne sprawy ''spłycasz'' ;) jakby nie łapiąc o czym piszę ...

pamiętasz ostatnią sprawę strażnika marszałkowskiego grożącego Lubnauer?

jemu też dadzą ''klapsa''?

jak to się ma do - '' dojdę cię na tych twoich D.M. i nie będzie wesoło''
albo to w lekkim skrócie- ''obiję ci czachę''

jak to usprawiedliwisz?

podobnie jak wczoraj dzisiaj mam jeszcze trochę do zrobienia ale w wolnej chwili to będę zaglądał ...

~~Bławatkowy Dyptam niezalogowany
29 września 2019r. o 7:11
pannazdzieckiem rób zzrzuty z tych wszystkich jego wypowiedzi i wykorzystaj je
bo jest co!
~~Rezedowy Zimowit niezalogowany
29 września 2019r. o 7:20
~~Bławatkowy Dyptam napisał(a): pannazdzieckiem rób zzrzuty z tych wszystkich jego wypowiedzi i wykorzystaj je
bo jest co!

A ty berecie co ,adwokat zzrzuty ?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 września 2019r. o 9:34
~~Śliwkowy Ostrokrzew napisał(a):
~~Srebrzystobiały Kielichowiec napisał(a):
~~Sepiowa Ślazówka napisał(a): [img=1565869202_nirq8cw.jpg][img=1565869349_haidbw7.jpg][img=1565869362_w7d40wn.jpg][img=1565869376_ggggjnp.jpg][img=1565869393_x8ecrwi.jpg][img=1565869405_bd0g618.jpg][img=1565869421_f71962c.jpg][img=1565869446_79rr9iv.jpg][img=1565869463_g7kbkmo.jpg][img=1565869477_1hck41j.jpg][img=1565869494_x92fuq9.jpg][img=1565869509_1kd8liy.jpg]

.

Wklejamy ;):)

Dziękuję Wam za rady Bolecnauci i Bolecnautki:) No skoro Głupia Papuga chce przed Sądem dochodzić swych praw o nienaruszalności cielesnej , to przypomnę zainteresowanym ... kiedy ostatnio chciałem podać rękę na zgodę w Biedronce na Dolnych Młynach , to co usłyszałem Janusz , z Twej strony ?

Pochwal się :)

I kto tu jest qurwa agresywny ? :)

Bracia i Siostry w niedoli , jak się robi screny , bo chyba nie mam takiego programu ?

No to wklejamy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.