Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

50 twarzy dewianta

~50 latwych niewiast niezalogowany
7 marca 2015r. o 3:57
Ludzie od lat lubili takie zabawy, tylko w domu, bez obnoszenia sie z tym, a teraz jak puscili film to nagle kazda leci go zobaczyc, zeby powiedziec w kinie czy w domu partnerowi obok " WIDZISZ?! TY TAKI NIGDY NIE BEDZIESZ NUDZIARZU!!" I wszystkie dumne ze im sie nogi rozkladaja dla takiego goscia z filmu. Grey jak grey, chociaz sobie skorzystal na takiej lasce ;) Do garow przywiazac nie do lozka. Troche skromnosci niepochamowane zmije! haaa Gardze waszym podejsciem do sprawy, razem ze mna ogrom normalnych facetow ;) Kiedys sie czlowiek nabiegal zeby kobiete zdobyc, dzisiaj wystarczy garniak, zaczes na bok i szarpanie laska pod klubem, najlepiej jeszcze buractwo i brak kultury. wstyd i patologia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~hehe niezalogowany
7 marca 2015r. o 4:07
Zadawalem sobie to samo pytanie co autor watku. Spytalem kilka kolezanek najbardziej rajcujacych sie tym filmem czy chcialyby cos takie przezyc. Odpowiedzi jakie uslyszalem to typu "niee no nie chcialabym". Kobiety.. tego nie pojmiecie bo one same siebie nie ogarniaja czego chca, a czego nie chca. Niby takiej sie to podoba a jak dasz w dupe pejczem to pojdzir na Policje, ze ja bijesz xd
~``` niezalogowany
7 marca 2015r. o 9:18
Wy mężczyźni to w ogóle nie kminicie o co chodzi, nawet po przeczytaniu książki od deski do deski to i tak nic nie zrozumiecie, bo wasze myślenie to jest tylko o jednym , o seksie, ja to odebrałam inaczej, owszem grey został pokazany jako prawdziwy sukin..., ale sens kobiety widzą gdzie indziej, bohaterka się w nim zakochała do szaleństwa, tylko dlatego zgadzała się na perwersje, w pewnym momencie powiedziała dość, są pewne granice, my patrzymy na rozwijającą się między nimi miłość i jak ta miłość zmienia greya, młodego milionera który dla swej kobiety jest w stanie zrobić wszystko (dom, szybowiec, odrzutowiec), ja tu nie mówię że się leci na kasę, kobiety też mają swoje marzenia i jak sobie tak poczytają, pomażą, to im się lepiej żyje...
A co do strony seksualnej to my nie marzymy o greyu i jego perwersjach (przynajmniej nie wszyscy), tylko może czasem o jakichś zmianach, bo często jest tak że się kocha jak się kocha ,po bożemu,po ciemaku itd. może czasem coś nowego, inna pozycja, jakiś gadżet. Najlepsze jest to że 90% z nas bez żadnego skrępowania pisze o tym co lubią na forum a już ze swoją połówką to się wstydzą, bo nie wypada bo co on czy ona o mnie pomśli, że chyba jakiś zboczeniec i tyle w tym temacie komentujcie moja wypowiedź jak sobie chcecie każdy ma swoje zdanie!!!
Według mnie to źle to odbieracie !!!
Ps. Książka jest całkiem inna od filmu jeśli o to chodzi.
7878
#ojciec nieaktywny
7 marca 2015r. o 9:38
Super odpowiedź, o taką dyskusję mi chodziło. Dzięki za wypowiedź, jednak co kobieta, to kobieta, wie co pisze i o co pytałem.

Zmoderowano 07.03.2015 godz.21:19 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 marca 2015r. o 9:49
~``` napisał(a): Wy mężczyźni ...

Oczywiście masz rację Droga Koleżanko :* Stagnacja w związku jest złem samym w sobie , ale Ojcu chodzi o coś innego ( ja to tak przynajmniej rozumiem ) ... dziwny jest ten świat , gdzie nawet intymne sfery życia kreowane są przez ... modę. Konsumpcjonizm wkrada się absolutnie wszędzie , nawet do małżeńskiego łoża. A może ukryty przekaz każe Wam lada moment szukać jeszcze bardziej adrelinowatych wrażeń w ramionach tej samej płci ? No wtedy to Bogu nie pozostanie nic innego, jak zrobić powtórkę z Gomory ... może być rękami Putlera :D

Miłego :)

Dopisane 07.03.2015r. o godz. 09:49:

Słuszna uwaga Ojciec :) Też bardzo bym sobie tego życzył , aby Panie częściej zabierały głos na forum.
Pozwolę sobie zakrzyknąć nowe hasło :

Baba nie jest tylko do łóżka i do garów !

Ja myję talerze od kilkunastu lat i łapy mi się jeszcze nie wytarły :D

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~``` niezalogowany
7 marca 2015r. o 9:53
To znowu ja, ciągle się zastanawiałam dlaczego ten cały grey jest taki a nie inny i dlaczego tak się zachowuje, czemu nikt nie wspomina że jest leczony psychiatrycznie że ma spatrzony charakter i popaprane dzieciństwo które odbija się na jego całym życiu, i w ten czy inny sposób odreagowuje
Dla mnie to książka trochę o pięknym romansie, trochę o psychologii człowieka a że w tym wszystkim jest wpleciony seks, no to tylko dlatego że ciągle jest tematem tabu i jest bardzo wzbudzającym emocje tematem, podejrzewam że gdyby nie ten cały seks i jego problemy(greya) ze sobą to w ogóle nie było by to takie interesujące i wzbudzające w was taki emocje
Nie myślcie tylko w temacie seksu, ta powieść ma głębszy sens przynajmniej dla mnie.
~ niezalogowany
7 marca 2015r. o 15:26
:>
10630
#CNC nieaktywny
7 marca 2015r. o 21:06
samotna matka... to wspaniała kobieta, byle tylko szanowała siebie jako kobieta a dzieci brały z niej przykład.W innej kolejności z gówna bata nie ukręcisz[img=1425758817_b3s6kvh.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza