Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

50 twarzy dewianta

~ niezalogowany
6 marca 2015r. o 23:33
Obejrzałem i stwierdzam, że to prawdopodobnie najnudniejszy film jaki dane było mi obejrzeć. Polecam tylko ludziom o wyjątkowo małych wymaganiach. Idealna pozycja dla gimnazjalistów. Oni powinni strawić, a i jeszcze uznać za kult.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10630
#CNC nieaktywny
6 marca 2015r. o 23:35
Ci co nie mają w domu idą do kina, a ci co mają korzystają :D zaraz pewnie mój kochany admin to skasuje :D bo przecież nie wypada :D nie wypada to puszczać baki w kościele na boże narodzenie :)

Dopisane 06.03.2015r. o godz. 23:35:

moja ex tak sie tym filmem podniecała ze 4 miesiące czekała na bilet :D zycze jej spełnienia wszystkich marzeń :*
315
#mir.ko nieaktywny
6 marca 2015r. o 23:37
mysle ze do kin najczesciej chodzą ci co mają kino tez w domu. prawdziwy kinoman ma kino w domu, aucie, lazience i Kinie
~ niezalogowany
6 marca 2015r. o 23:51
Po co wypowiadają się tu faceci? Przecież pytanie główne jest do kobiet. Widać że goście nie potrafią wytrzymać żeby nie poklikać i wywalić swoje racje, choć temat nie założono dla nich. Ale cóż... niektórzy zawsze muszą wsadzać nos wszędzie choć ich nie proszą. Cwaniaki co uważają się za najmądrzejszych i lubią docinać - prawie drapać- tych o innych poglądach.
315
#mir.ko nieaktywny
6 marca 2015r. o 23:57
wiec czemu sie nie wypowiadacie kobiety ? temat otwarty, do boju
~aa niezalogowany
7 marca 2015r. o 0:07
Te co obejrzały to nie mają się czym zachwycać :) nie oglądałam.Czytałam i wolałam nie psuć sobie obrazu wykreowanego postaci, ale muzyka świetna :)
według znajomych to polotu nie było ;) Podziwiam panów, którzy obejrzeli :)
315
#mir.ko nieaktywny
7 marca 2015r. o 0:24
o kurde. wzorcowy przyklad generowania przez kobiete problemów. jak mawia znajomy - aktywny 'problemator'. warto zrobic PrtScr
~50 latwych niewiast niezalogowany
7 marca 2015r. o 3:40
Dzisiaj kobiety lubia byc dziw kami, tylko bron boze jej tego nie mow bo sie oburzy, bylo parcie na zmierzch i wampiry teraz pora na greya, chamstwo i brutalnosc im imponuje, jak lejesz po ryju i traktujesz jak psa, przywiazujesz do karnisza to teraz jestes modny. A pozniej pierwsza leci po alimenty bo pcha wozek z bogu ducha winnym dzieckiem ktore cierpi reszte zycia bo matka szukala wrazen bo sie nowoczesnego kina na ogladala... I pozniej wychodza takie osiedlowe samowychowance z tych dzieciakow. Swiat choruje, a najbardziej podatne sa te mlode puste kobietki, wszechobecne zdrady, itp. to przez takie shity jak ten film. A jak przychodzi co do czego to greyem jest jakis cpun a ona na kolanach w kiblu w imperium robi co on kaze bo koszule ubral flanelowa i wygladal po ciemku jak ten z filmu, chamsko beknal po wirze piwa i powiedzial wezme Cie w obroty malenka, uderzamy w kibel? :) ogarnijcie sie puste lachony.

Ps: Patrzcie co sie teraz bedzie dzialo :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!