Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Proza. Książki ulubione.

2900
#falco nieaktywny
19 marca 2015r. o 19:32
ale widzę że nauka pobrana od Hega ''nie poszła w las'' :D
'''magia internetu''

ucz się ucz... :D
a skąd wiesz że to ''telenowela''? ;)
z e-booka?
przyznaj się ...''MI'' to nie przeszkadza :D

Dopisane 19.03.2015r. o godz. 19:32:

ale i ja się ''popiszę''
mam coś takiego jak ''Dwa lata wakacji'' Verne'a wydane przez NK a wydanie jest z 1956 roku
do udowodnienia żeby nie było że nie pokażę , bo nie chcę kogoś poznać'' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
19 marca 2015r. o 19:44
falco napisał(a):
mam coś takiego jak ''Dwa lata wakacji'' Verne'a wydane przez NK a wydanie jest z 1956 roku

Hehehe... moje wydania są z okolicy 1890 :) Mogę zrobić fotki jak ktoś ma wątpliwości :)

Dopisane 19.03.2015r. o godz. 19:39:

W zasadzie teraz rzadko je przeglądam, aby ich za bardzo nie stresować ;)

Dopisane 19.03.2015r. o godz. 19:44:

... a przykładowe eboki też wiekowe? wszystko jest w sieci, tylko trzeba umieć to znaleźć :)

[img=1426790425_p3s2jvl.jpg]
[img=1426790444_xler1ck.jpg]
[img=1426790500_0lbge4z.jpg]
[img=1426790524_wnkpkgj.jpg]
[img=1426790556_ky1gj0e.jpg]
[img=1426790599_avqgush.jpg]

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~Czytelnik niezalogowany
19 marca 2015r. o 19:44
alter napisał(a):

Pogłębiłem jego analizę w szkole.

Zastanów się co piszesz, kulturalni i wykształceni ludzie też to czytają. Twoje wypowiedzi bardzo często są bez ładu i składu. Myślisz, że używając kilku wysublimowanych zwrotów będziesz uznawany za wielce mądrego i wykształconego? Chyba kpisz :D O kulturze nie wspomnę :] Poeta? Zastanowiłbym się nad tym i to długo. Żeby nie było offtopem polecę książkę 'Malowany ptak' Jerzego Kosińskiego, która daje wiele do myślenia. Jedyna w swoim rodzaju.
10114
#alter nieaktywny
19 marca 2015r. o 19:46
~Czytelnik napisał(a):
alter napisał(a):

Zastanów się co piszesz,
Miałeś zamiar czymś zaimponować? hehe

2900
#falco nieaktywny
19 marca 2015r. o 19:50
oj ...narażasz się
zaraz Ci ''kulturalnie '' odpowie ;)
a co do tych zdjęć...co robią te ''dziwne '' pieczęcie na stronach? ;)
to jakieś ''trofeum'' z ''gościnnych występów'' ;) ... i to ''opactwo'' ...nie dziwi mnie teraz podkreślana wcześniej przez ciebie ''bliska znajomość z księdzem''
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
19 marca 2015r. o 19:54
~Czytelnik napisał(a): Poeta?

Masz okazję się wykazać. Dlaczego offtop? Skąd te wątpliwości? Sam coś polecasz, a potem piszesz, że to ooftoop? uzasadnij, bo jak na razie robisz za filipa z konopii.

Dopisane 19.03.2015r. o godz. 19:54:

falco napisał(a): a co do tych zdjęć...co robią te ''dziwne '' pieczęcie na stronach? ;)

Nie można z tobą rozmawiać na poważnie :) To nie są żadne fotki, to screeny z pdf.ów, ebooków, o ile wiesz co to znaczy? Szkoda mi czasu na laików.

~Czytelnik niezalogowany
19 marca 2015r. o 19:54
Jesteś pusty, jak dzwon bez serca. Na to już nie poradzę i nie zamierzam więcej pisać w tym temacie. Kosiński pewnie jest Tobie obcy, bo nawet nie raczyłeś się odnieść. Pewnie teraz Googlujesz i się "orientujesz" w temacie :D
~analfabeta niezalogowany
19 marca 2015r. o 19:55
~Czytelnik napisał(a):

Zastanów się co piszesz, kulturalni i wykształceni ludzie też to czytają. Twoje wypowiedzi bardzo często są bez ładu i składu. Myślisz, że używając kilku wysublimowanych zwrotów będziesz uznawany za wielce mądrego i wykształconego? Chyba kpisz :D O kulturze nie wspomnę :]

Nareszcie ktoś napisał prawdę. Poziom żenujący ;( i ten o poezji i ten o prozie. A on sam jest tak zadufany i przekonany o swojej elokwencji , że..szkoda pisać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza