Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

10592
#bieda nieaktywny
5 maja 2015r. o 22:31
Wałęsa też kiedyś był antysystemowy :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
10557
#Preczzkomuna nieaktywny
5 maja 2015r. o 22:34
~ napisał(a):
I po tyle dostaną w wyborach !! :D :P

Mylisz się.
8375
#GosiaG nieaktywny
5 maja 2015r. o 22:35
~ napisał(a):
Preczzkomuna napisał(a):
GosiaG napisał(a): No cóż, Kukiz ze swoją wiedzą tabloidalną , raczej blado wypadł :]

Ze strony Korwina szach w stronę Kukiza, może będzie mat? Podobała mi się debata. Pokazali antysystemowcy, że razem mogą więcej. 5 głosów w debacie :))

50% wszystkich głosów ? :D

Lilith ^^
~ niezalogowany
5 maja 2015r. o 22:39
GosiaG napisał(a):
~ napisał(a):
Preczzkomuna napisał(a):
GosiaG napisał(a): No cóż, Kukiz ze swoją wiedzą tabloidalną , raczej blado wypadł :]

Ze strony Korwina szach w stronę Kukiza, może będzie mat? Podobała mi się debata. Pokazali antysystemowcy, że razem mogą więcej. 5 głosów w debacie :))

Nie, dostaną po 5 głosów. Może najbliższa rodzina

50% wszystkich głosów ? :D
?? :D ?? :D :D :D
2900
#falco nieaktywny
5 maja 2015r. o 22:53
mamy dwunastu kandydatów ?...mamy
ile rok ma miesięcy?...chyba dwanaście więc niech każdy ''prezydentuje '' sobie po miesiącu i będzie ''demokratycznie '' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
11855
#Adelajda nieaktywny
5 maja 2015r. o 22:55
Pomimo, że jestem zwolennikiem Brauna dzisiaj mi się nie podobał. Za dużo nawijał o Chrystusie, za mało o konkretach. Nie był dość ostry, jak zwykle bywa w swoich wypowiedziach. Ogólnie w tak krótkim czasie jaki mieli kandydaci niewiele mogli zabłysnąć. Debata mi się nie podobała. Mam nadzieję, że Komor nie zyska na tym, że olał nas wszystkich i nie przyszedł, bo dzisiaj wszyscy kandydaci wypadli dość blado.
~ niezalogowany
5 maja 2015r. o 22:55
Pannazdzieckiem napisał(a): Starszy , kto Ci broni głosować ?. Ile tylko chcesz :)

Wychodzi mi na to , że nic nie jarzysz, a Twa elokwencja , niewiele potrafi mi pomóc :)

Tia, zgadzam się - Tobie nie można pomóc. Masz głęboką ślepą wiarę. Niestety, sprzeczną z rozumem.
~ niezalogowany
5 maja 2015r. o 22:58
~ napisał(a):
bieda napisał(a): http://natemat.pl/141495,radny-kukiz-przez-pol-roku-w-dolnoslaskim-sejmiku-nie-zlozyl-zadnej-interpelacji-a-jego-wypowiedzi-to-politykierstwo

Nie była do końca pewien odnoście Kukiza, ale gdy Lis go zaatakował to odetchnąłem, wszelkie wątpliwości opadły... Kukiz ma mój głos.

Ja od początku byłem pewny odnośnie Kukiza - wypadł najbardziej blado ze wszystkich.
Nawet Lis mu nie pomoże ;) Cieniasy mają głos cieniasów :D
REKLAMAMrowka zaprasza