Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ niezalogowany
6 maja 2015r. o 0:02
~ napisał(a):
~ napisał(a): Braun ma takie żydowskie rysy twarzy. Maskuje się okularami.

Co za brednie!
Semici mają ciemną karnację - tak jak ich bracia - Palestyńczycy!

Procter and Gamble - Ace Wybielacz - z murzyna zrobi nawet rudego.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
211
skorn
6 maja 2015r. o 0:05
82.177.212.*** napisał(a): Braun to, Kaczyński tamto. Jak zwykle nie mam nic mądrego do powiedzenia, więc zapodam parę wrzutek bez ładu i składu.

ps. Bronki to fajne chłopaki

przygłup powrócił

<i>
315
#mir.ko nieaktywny
6 maja 2015r. o 0:27
~ napisał(a): Braun ma takie żydowskie rysy twarzy. Maskuje się okularami.

żyd czy nie żyd. w każdym razie żydzi zarządzają finansami potęg, przydali by się i u nas chyba tak jak wspierali mocna naszą gospodarke wieki temu, choćby w bolesławcu.

"W XIV w. z podatków nałożonych na ludność żydowską mieszkańcy Bolesławca sfinansowali budowę murów miejskich pomiędzy Górną Bramą a Bramą Mikołajską. "

zastanawia mnie podniecanie się kandydatami których sondaż i faktyczny wynik w niedziele ma problem wykazać
~ niezalogowany
6 maja 2015r. o 1:14

Zmoderowano 06.05.2015 godz.18:18 - powód: spam (moderator)
~ niezalogowany
6 maja 2015r. o 6:48
mir.ko napisał(a): "W XIV w. z podatków nałożonych na ludność żydowską mieszkańcy Bolesławca sfinansowali budowę murów miejskich pomiędzy Górną Bramą a Bramą Mikołajską. "

Mirko, obawiam się że tym razem to raczej "ludność żydowska" obłoży nas podatkami na odbudowę bolesławieckiej synagogi i na przesiedlenie 3 mln pobratymców z Izraela.
~ niezalogowany
6 maja 2015r. o 8:15
~ napisał(a): Tylko Duda - "Przyszłość ma na imię Polska a na nazwisko Kaczyński".
" I żadne płacze i żadne krzyki nie przekonają nas, że białe jest białe a czarne jest czarne".

Po wygranych wyborach wszyscy razem - Hymn Polski - „z ziemi polskiej do Wolski”.

DUDA-OBŁUDA :D :P
~koral niezalogowany
6 maja 2015r. o 8:51
Wybory to kolejna olimpiada dla Polaków, po wyborach wszystko wraca do normy :D :D marazm, chichot wygranych i szara codzienność dla glosujących, którzy głosowali przeważnie na rządzących. Ludzie słabi, tępi, nie mający zielonego pojęcia o tym co się wokół nich dzieje po jednej stronie i cwaniacy, odwiecznie uczestniczący w wyborach politycy i popierający ich w dużym stopniu pracownicy budżetówki, wojsko, policja, emeryci i renciści(Ludzie roszczeniowi, którzy z budżetu państwa ciągną a nie do niego wpłacają.)
Totalna paranoje :P

Wracając do debaty, to ładnie wypadli; Ogórek, Wilk, a nawet Kowalski.
Duda oczywiście swoje głupie slogany cd. Palikot zaskoczył mnie na minus. Chce wygrać wybory prezydenckie i publicznie krytykuje kościół w kraju gdzie 80% społeczeństwa deklaruje, że jest katolikami. Podobnie z KRU-sem; Chce go zlikwidować nie mówiąc co w zamian, a przecież składka 1100zł./na miesiąc ZUS-u jaką płacą przedsiębiorcy od osoby, to wielu rolników nie jest w stanie płacić.
Braun swoją śpiewkę, rozumiem go bo jestem katolikiem i niektóre zmiany w konstytucji mi nie przeszkadzają, ale chce być prezydentem większości Polaków i w wyborach się okaże jak na tym wyjdzie. Zabierze część głosów PIS-owi i to dobrze.

Miałem głosować na Palikota, ale zagłosuję na Jacka Wilka.
:)
A w II turze na każdego oprócz Komorowskiego. :D :D
~klucz-nick niezalogowany
6 maja 2015r. o 8:54
Pannazdzieckiem napisał(a): Wszystko zależy Kluczniku od Ciebie :) Dyscovery , to ja przerabiałem jakieś dziesięć lat temu i nie mam więcej ochoty. Ta sama żydowska propaganda i nic więcej :)
na pewno masz rację jeżeli chodzi o seriale tzw m-ó-z-g-j-e-b-y i im podobne,ale jak sarna biega po lesie to jaka to propaganda? :) http://niewygodne.info.pl :P już wiem na którego kandydata zagłosuję na Pawła Kukiza :)