~ napisał(a):~ napisał(a): Braun ma takie żydowskie rysy twarzy. Maskuje się okularami.
Co za brednie!
Semici mają ciemną karnację - tak jak ich bracia - Palestyńczycy!
82.177.212.*** napisał(a): Braun to, Kaczyński tamto. Jak zwykle nie mam nic mądrego do powiedzenia, więc zapodam parę wrzutek bez ładu i składu.
ps. Bronki to fajne chłopaki
~ napisał(a): Braun ma takie żydowskie rysy twarzy. Maskuje się okularami.
mir.ko napisał(a): "W XIV w. z podatków nałożonych na ludność żydowską mieszkańcy Bolesławca sfinansowali budowę murów miejskich pomiędzy Górną Bramą a Bramą Mikołajską. "
~ napisał(a): Tylko Duda - "Przyszłość ma na imię Polska a na nazwisko Kaczyński".
" I żadne płacze i żadne krzyki nie przekonają nas, że białe jest białe a czarne jest czarne".
Po wygranych wyborach wszyscy razem - Hymn Polski - „z ziemi polskiej do Wolski”.
Pannazdzieckiem napisał(a): Wszystko zależy Kluczniku od Ciebie :) Dyscovery , to ja przerabiałem jakieś dziesięć lat temu i nie mam więcej ochoty. Ta sama żydowska propaganda i nic więcej :)na pewno masz rację jeżeli chodzi o seriale tzw m-ó-z-g-j-e-b-y i im podobne,ale jak sarna biega po lesie to jaka to propaganda? :) http://niewygodne.info.pl :P już wiem na którego kandydata zagłosuję na Pawła Kukiza :)