~Rozumu trzeba używać! napisał(a): ...
Nawet nie pojąłeś, że do zmiany konstytucji trzeba albo zamachu stanu albo większości 3/4 w Sejmie. Na razie obydwa warianty są delikatnie mówiąc baaardzo ....hipotetyczne ;)
...
No i takie założenia " logiczne " można sobie spokojnie w dupę włożyć , Kolego Sto Cztery . Dopóki pluralistyczne , żeby nie powiedzieć surrealistyczne partyjniactwo tępaków z wiejskiej , będzie o czymkolwiek decydowało , to h... d... i kamieni kupa , jak słusznie zauważył Sienkiewicz.
Tylko Kukiz , bo Braun był szkolony do sprawowania władzy po Komoruskim , pomimo tego , że ta władza jest bardziej iluzoryczna niż suwerenność Polski.
No dobra idziemy spać , jutro pogadamy , poszukamy nowych argumentów i inwektyw . Dzisiaj mam już dość, betoniara mnie zmęczyła .
Ps . Przestań pieprzyć o elementarnej logice , tylko powiedz , jakie zmiany w konstytucji planuje Braun , bo od kilku dni dyplomatycznie unikasz odpowiedzi .
Dobranoc :)
Dopisane 08.05.2015r. o godz. 00:04:
Drogi Antykomunisto , przypieprzyliście się do JOW jak rzep do psiego ogona. Swego czasu słuchałem Wiplera w Bolesławcu ; powiedział : jeśli będziecie chcieli Jowów , to zawodowi politycy wam to dadzą , składając ręce jak do modlitwy. A Kukiz zawodowcem w tej bandzie nie jest . Kto Braunowi finansował działalność artystyczną ? A Kukiz musiał się wydzierać :D Łżesz elity , czy aspirujące głąby, głosować będą na kreatora kultury wysublimowanej , wyrachowanej , chwytającej za duszę i ocierającej się o filozofie , z reguły związani z państwowym korytem. Na przeciwko chłopak z gitarą , prosto z ludu , prowadzący działalność gospodarczą , bez spadku po mamusi , babci i cioci z Rokefelerów :)
Dobranoc :)