Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 kwietnia 2015r. o 0:21
~ napisał(a): Panna... do kogo to - "Te , Półinteligencie , gdzie jest odpowiedź na me trzy pytania ?".
Adwersarz ci się pomylił?

Pisze pierdoły że pieniądze z OFE ukradli to się pytam jakie - czyje? Kto je widział.
Z ZUS "przeksięgowali" do OFE a później z OFE do ZUS. Wróciły skąd "wyszły".

Na tym właśnie polega ta mystyfika kreatywnej księgowości :D Ale z punktu widzenia osoby prowadzącej działalność gospodarczą 1200 na Zus , to nie w kij dmuchał . Miesiąc w miesiąc , a pacjenci trzy miesiące w kolejce do specjalisty. Pytam więc , kto te pieniądze kradnie , Drogi Prokuratorze ?

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4290
Kamyk
23 kwietnia 2015r. o 0:22
madelaine napisał(a): Dlatego wiec glosujmy na Kukiza!

Medeline, ja też popieram twojego kandydata i również na niego zagłosuje.
Choć wiem że i tak nie wygra wyborów, to chcę aby został zauważony i może z czasem będzie więcej ludzi chcących coś zrobić w tym kraju poza układami i znajomościami.
Polecam filmiki na You Tube z jego wypowiedziami i starcia z wyborcami różnych ugrupowań. Mnie osobiście przekonują jego wypowiedzi :)
~gadu gadu gadu nocą niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 0:30
Głosunę na Palikota, ma duże szanse wygrać wybory.

Pozdrawiam przeciwników, to tylko wybory.:-)
~ niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 0:38
Na Marylę Rodowicz.
~ niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 0:46
Pannazdzieckiem napisał(a):
~ napisał(a): Panna... do kogo to - "Te , Półinteligencie , gdzie jest odpowiedź na me trzy pytania ?".
Adwersarz ci się pomylił?

Pisze pierdoły że pieniądze z OFE ukradli to się pytam jakie - czyje? Kto je widział.
Z ZUS "przeksięgowali" do OFE a później z OFE do ZUS. Wróciły skąd "wyszły".

Na tym właśnie polega ta mystyfika kreatywnej księgowości :D Ale z punktu widzenia osoby prowadzącej działalność gospodarczą 1200 na Zus , to nie w kij dmuchał . Miesiąc w miesiąc , a pacjenci trzy miesiące w kolejce do specjalisty. Pytam więc , kto te pieniądze kradnie , Drogi Prokuratorze ?

Dobranoc :)

Co za różnica czy zapłaci 1200 w całości do ZUS czy część do OFE a resztę - z 1200 - do ZUS. 1200 tak czy siak musi płacić.
~ niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 0:51
~gadu gadu gadu nocą napisał(a): Głosunę na Palikota, ma duże szanse wygrać wybory.

Pozdrawiam przeciwników, to tylko wybory.:-)

Musiałbym wypić co najmniej 4 "MAMROTY" żeby na niego w pijanym widzie zagłosować.
On już miał swoje 5 minut a że jest głupi to wszystko przepier..... Na głupich nie głosuję.
~koral niezalogowany
23 kwietnia 2015r. o 0:59
~ napisał(a):

Musiałbym wypić co najmniej 4 "MAMROTY" żeby na niego w pijanym widzie zagłosować.
On już miał swoje 5 minut a że jest głupi to wszystko przepier..... Na głupich nie głosuję.

Palikot miał i będzie miał, a Ty nigdy nic nie będziesz miał i bez "Mamtotów" nieźle bredzisz :D :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 kwietnia 2015r. o 7:04
~ napisał(a): ...
Co za różnica czy zapłaci 1200 w całości do ZUS czy część do OFE a resztę - z 1200 - do ZUS. 1200 tak czy siak musi płacić.

Taki , jak ja prosty "chłop żywemu nie przepuści " . Różnica polegała na tym , że ze składek społeczeństwa tzw. kapitał spekulacyjny skupował obligacje polskiego nierządu ( gra giełdowa :D ) obiecując krociowe zyski. Kłamstwo od podstawy do końca. To jest mniej więcej tak , jakby Panna przyszedł do Kolegi
82.177.212. i dał mu stówę , bo taki jest obowiązek ustawowy ( Zus ) A Kolega 82.177.212. za tą stówę kupuje u komornika dług Panny z tytułu mandatu karnego za nie manie pasów , albo świateł :D I teraz Panna musi dopłacić jeszcze jedną stówę plus vat i prowizję " sprawiedliwego " żeby wyjść na czysto :| I emerytura pod palmami poszła się rypać. Likwidacja OFE to była jedyna słuszna decyzja ekipy popaprańców , albowiem ... jeszcze nigdy tak niewielu , nie zawdzięczało tak wiele , tak licznym. :D

Tak mi się o poranku zaczerczilowało :D Nie ma na kogo głosować.

Miłego dnia Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.