Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory Prezydenckie.

~ niezalogowany
26 kwietnia 2015r. o 5:08
~chamski chadziar napisał(a):
Virgo napisał(a):
To tylko kilka założeń programowych "mojej" kandydatki. Jest ich więcej .

A mówi coś o pieniądzu fiducjarnym , Ta dupencja Millera ? Nota bene sekretarka Napieralskiego ? Qurcze , Droga Niewiasto ,to nie może być tak , że Ty dajesz się zwieść. Twa inteligencja zobowiązuje :*

Dobranoc:)

Identycznie pierdzieli "panna...". Wniosek prosty, ten styl chamowatego i puszczalskiej to ten sam gender czyli takie ch.. wie co :D :P
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 kwietnia 2015r. o 7:30
Jeszcze raz powtórzę, wszyscy politycy ... żeby było uczciwie powinni nosić w butonierkach , albo na czołach imię bestii której służą ( czytaj : hamerykańska korporacja )

Tylko Kukiz , a chamski chadziar , to mi Hegemon dał przy bierzmowaniu, niezorientowany Kolego / Koleżanko :D

Miłej niedzieli Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~? niezalogowany
26 kwietnia 2015r. o 7:54
Jak mogę zagłosować 10 maja ,jak mnie nie będzie w Polsce ? Czy mogę zostawić upoważnienie rodzinie ?
4335
26 kwietnia 2015r. o 8:17
~ napisał(a):

Bo jest rozsądnym, mądrym człowiekiem i doświadczonym, najlepiej merytorycznie przygotowanym politykiem spośród wszystkich kandydatów.

Zgadza się . Jest głupią marionetką w łapach żydobanksterów z eurokołchozu . W roku dwa tysiące siódmym pani Naomi Klein , kanadyjska dziennikarka z jajami , napisała w swej książce , podskórnie cytując " Mędrców Syjonu " , że społeczeństwom należy zabrać możliwość egzystencji , i ta terapia szokowa pozwoli przejąć własność Ludzi i przekierować ją w łapy jednego procenta populacji Planety.

Szogun właśnie o to dba , podobnie jak jego polityczny guru Ryży Olsen , nie mówiąc o Skopanej Ewie.

Widzisz Kolego , telewizja kłamie , ponieważ jest w łapach tych samych żydobanksterów z eurokołchozu , którzy z kolei są własnością żydobanksterów z hamerykańskiego Knesetu.

Tylko Kukiz !

:)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ed niezalogowany
26 kwietnia 2015r. o 9:39
Pan Paweł jako prezydent nic nie będzie mógł zrobić, a jak za dużo będzie podskakiwał to wyślą go do Lepera. Potrzebna jest siła w parlamencie, spoza układu, ponad 20 procentowa. Tego może dokonać tylko KORWiN.
13021
eto
26 kwietnia 2015r. o 9:58
~ napisał(a):
skorn napisał(a):
~ napisał(a): Wybory wygra Bronisław Komorowski i szkoda czasu na dyskusję o szansach innych kandydatów.

A jakies merytoryczne uzasadnienie dlaczego powinien dalej być prezydentem?

Bo jest rozsądnym, mądrym człowiekiem i doświadczonym, najlepiej merytorycznie przygotowanym politykiem spośród wszystkich kandydatów.

Koń by się uśmiał :D :D
~ niezalogowany
26 kwietnia 2015r. o 10:05
ten dziadek już nic nie dokona, miał już wiele takich epizodycznych wzlotów, po czym zawsze musiał upaść, to raczej kwestia kliniczna
4335
26 kwietnia 2015r. o 10:07
Ozjasz Goldberg , pomimo ładnych słówek , nie raczył mi odpowiedzieć swego czasu , dlaczego uważa , że właścicielem pieniądza ma być osoba prywatna , zamiast Społeczeństwa. W idealnym społeczeństwie , do jakiego dążą wszyscy Wędrowcy , razem z naszą forumową Koleżanką Kc , pieniądz nie ma władcy , jest dobrem ogółu . Ponieważ pozwala wymieniać wytworzone dobra . Neoliberalne państwo istniejące jedynie teoretycznie każe Każdemu i Każdej kraść , oszukiwać i kłamać. A tak na prawdę, potrzebujemy do życia tylko trzech rzeczy : Miłości , dachu nad głową i coś do żarcia.

JKM też ma fuchę w eurokołchozie , jak Ryży Olsen :) To panów dyskwalifikuje :)

Tylko Kukiz ! :)

REKLAMA BAU zaprasza