Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wzywają do woja

10114
#alter nieaktywny
24 marca 2015r. o 23:33
alter napisał(a): Spadaj pieniaczu. Dopisane 24.03.2015r. o godz. 23:14:
falco napisał(a): no dobra ...

Jesteś fałszywym człowiekiem.

Przypomnę :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
24 marca 2015r. o 23:37
ale po co?...przecież o tym wszyscy wiedzą :D
ale nie wszyscy znają kaliber armaty t-72
więc napisz ... :D

Dopisane 24.03.2015r. o godz. 23:37:

przy okazji ;)
ilu was było w załodze ?...czterech?...jak w ''pancernych''?
a może pięciu? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
2900
#falco nieaktywny
24 marca 2015r. o 23:46
ja sobie teraz w kapitalnym nastroju ,do snu filmik obejrzę a ty ''walcz i pamiętaj o jednym -''kulom się nie kłaniaj'' :D
''zabije'' cię własna arogancja i bezradność :D

''a pocisk w lufa ramieniem'' ;) pamiętaj... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~aa niezalogowany
25 marca 2015r. o 0:02
:) Wzywać nie wzywają ;) ale nie długo odpusty po kolei w każdej parafii także
pif paf dla każdego się znajdzie ;)
~ niezalogowany
25 marca 2015r. o 3:05
Falco, pytam ponownie: co z twoim patriotyzmem? Kochasz swój kraj? Kraj za który walczyli poprzednicy, być może i twoja rodzina? Chcesz spadać z Pl, to już się pakuj i nigdy nie mów że jesteś POLAKIEM. Dla mnie jesteś kundlem , który ucieka z podkulonym ogonem jak ktoś na niego warknie, jak szczur co ucieka z tonącego okrętu. Po Panniezdzieckeim też nie spodziewałem się takiego spojrzenia na swą ojczyznę. Po co wy w ogóle jeszcze w tym kraju zabieracie powietrze innym? Widocznie nie jesteście polakami, prawdziwymi polakami jakimi chcieliby widzieć was wasi rodzice....żal mi was. Już nigdy z wami nie podyskutuję na forum. Mam was za ...szkoda słów.
~ niezalogowany
25 marca 2015r. o 3:51
To ,że kilku dziwny czlowiek ów chce rozpętać wojnę ,nie znaczy ,że zaraz znajdzie się miliony chętnych oddawać życie za ich wymysły...
oprócz takich dziwny czlowiek ów jak ten "patriota" z powyższego postu :)
Polsce nie grozi żadna wojna !!! chyba ,że pozwolimy naszym politykierom takowy konflikt rozpętać

Za kraj mogę walczyć ,za głupotę rządzących nigdy
Dopóki nikt nas nie napadł ,dyskusja jest bezcelowa

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
25 marca 2015r. o 6:37
Zgadza się.Nic nam nie grozi jeśli nasza władza przestanie wpieprzać się między wódkę a zakąskę.Co innego walczyć bo ktoś nas napadł i chce zgarnąć ziemię a z nas zrobić darmowych parobków a co innego ginąć za cudzą niewyparzone gębę i cudze interesy.Władza zaczęła by się interesować swoimi wykorzystywanymi za grosze obywatelami by mieli co do gara włożyć.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 marca 2015r. o 7:34
~ napisał(a): To ,że kilku dziwny czlowiek ów chce rozpętać wojnę ,nie znaczy ,że zaraz znajdzie się miliony chętnych oddawać życie za ich wymysły...
oprócz takich dziwny czlowiek ów jak ten "patriota" z powyższego postu :)
Polsce nie grozi żadna wojna !!! chyba ,że pozwolimy naszym politykierom takowy konflikt rozpętać

Za kraj mogę walczyć ,za głupotę rządzących nigdy
Dopóki nikt nas nie napadł ,dyskusja jest bezcelowa

Ogólnie to się zgadzam Drogi Kolego :). Z tym że dyskusja jest jak najbardziej celowa. Ponieważ zindoktrynowane Lemingi zaraz złapią za szpadle i pójdą bić ruskich , co im na zdrowie nie wyjdzie :D Osamotnione zaś Matki i dzieci w tym opływającym mlekiem i miodem ... teoretycznym kraju , będą miały jeszcze bardziej prze .... bane. I jest jeszcze jeden argument potwierdzający celowość dyskusji , a mianowicie Piąta Kolumna w postaci Alterowicza :D Tępić chazarską dzicz , gdzie się tylko da :)

Miłego dnia Panowie i Panie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.