Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wzywają do woja

~ niezalogowany
25 marca 2015r. o 17:28
Żeby tylko nie trzeba było udowadniać kto jest prawdziwym Polakiem bo zapewne okazało by się że Ci co najwięcej mają do powiedzenia o walce i stawieniu czoła najeźdźcy pierwsi by zwiali.Krowa która dużo ryczy mało mleka daje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
25 marca 2015r. o 19:21
:D wystarczyło przeczytać jeden post powyżej i sam nie wiem czy jest jakikolwiek sens czytać poprzednie :D
''Falco to tchórz'' :D
i co mam myśleć o autorze tego posta?...''patriota '' czy ''idi.o.a''?
ten pierwszy patriotyzmu będzie szukał u siebie ten drugi może napisać tylko taką ''opinię '' jak ta powyżej ... chcesz umierać za tą ''ojczyznę''?...umieraj :D czy ktoś ci broni?
dla mnie to już dzisiaj możesz jechać walczyć z kimkolwiek...w obronie interesów jankeskich bo tu nie ma ani odrobiny interesu Polski możesz walczyć w tylu krajach że masz szansę polec na polu ''chwały'' i w Afryce i w Azji i w Ameryce płd
walcz!...ale uświadom sobie że blisko połowa Polaków widzi w tym popychanie Polski do wojny nie w imię obrony Polski!!!!
jeśli ty tego nie dostrzegasz i masz zamiar popierać tych głupców którzy karmią cię ''niskokaloryczną papką propagandową'' idź walcz!!!...matce żonie lub kochance być może przyślą order ''zginął za wolność waszą ''
order który matka lub żona utopi we łzach a kochanka rzuci do kosza...

jedź walcz!!!...nic ci do mojego patriotyzmu bo mój patriotyzm to właśnie wolna od wojny ,spokojna Polska...
chcesz lekcji ''patriotyzmu''?...alterek ci jej udzieli :D
on... ''żołnierz''... i to z ''honorem''
;)

Dopisane 25.03.2015r. o godz. 19:21:

~edek napisał(a): Jak Falco ma walczyć o coś, dla kogoś, za coś jak odrzut ze zwykłego P64 wyrwałby mu rękę z barku. hehe

widzę że i jakiś ''edek '' się odezwał
jak widać ''edek'' i ty nie bardzo mocny masz ''chwyt'' :D
musiało cie ostro pieprznąć w czoło ;)
po drugim czy trzecim wystrzale? ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
1799
#koehl nieaktywny
25 marca 2015r. o 19:26
moj dom jest za granica...
wiec nie mam co bronic,bo tam jestem bezpieczny i ja i moja rodzina...
~stokrotka niezalogowany
25 marca 2015r. o 19:30
falco TO TCHÓRZ :| :| :| !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! zwykły jajościsk. strzelają to ucieka.
~N...Antek niezalogowany
25 marca 2015r. o 19:33
Akurat opiniami "pięciobojów" (takich co to po podstawówce podpisywali umowę z LWP na szkółkę chorazych)nie przejmuj się Falco... :D Całkowicie popieram Twoją wypowiedz na temat patriotyzmu. Pozdrawiam.
2900
#falco nieaktywny
25 marca 2015r. o 19:35
:D
a jak tam u ciebie'' stokrotko''
masz szansę jeszcze cokolwiek bronić?...zaciskasz mocno uda?
;) czy raczej ''sto-krotnie rozwarte''? :D

~ niezalogowany
25 marca 2015r. o 19:44
Falco odwagę do obrażenia i pyszczenia na forum to masz. Kobiecie też skandalicznie ubliżasz. Reprezentujesz poziom rynsztoka...
2900
#falco nieaktywny
25 marca 2015r. o 19:51
N.Antek :)
czarno widzę przyszłość tego kraju mających takich ''obrońców''
...gdyby Sikorski czy inny oszołom zaczął ględzić o zagrożeniu ze strony Eskimosów i w to by uwierzyli i zaczęli by szykować ''inwazję'' ;)

jak można cokolwiek pisać o tak ostrzeganym ''patriotyźmie''
:>
patriotyzm to szukanie pokoju dla ziemi na której się mieszka ,to szukanie spokoju dla współobywateli a tu co? kiedy dzisiaj w tiwi zobaczyłem prezydenta Komorowskiego na spotkaniu z dziećmi nawet tam powiedział coś takiego''życzę wam wojny ale w ''śmingus dyngus''

kurna śmiać się czy płakać...skrajnie kretyńska wypowiedź... :>

Dopisane 25.03.2015r. o godz. 19:47:

~ napisał(a): Falco odwagę do obrażenia i pyszczenia na forum to masz. Kobiecie też skandalicznie ubliżasz. Reprezentujesz poziom rynsztoka...

no proszę :D
gdzie?

Dopisane 25.03.2015r. o godz. 19:48:

~stokrotka napisał(a): falco TO TCHÓRZ :| :| :| !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! zwykły jajościsk. strzelają to ucieka.

czy piszesz o ''stokrotce''? :D

Dopisane 25.03.2015r. o godz. 19:51:

~ napisał(a): Falco odwagę do obrażenia i pyszczenia na forum to masz. Kobiecie też skandalicznie ubliżasz. Reprezentujesz poziom rynsztoka...

a może tylko nicki ci się pomyliły i odnosisz się do wczorajszych alterowskich '' komplementów''
a może to ty sam?...''panK'' :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo