:D wystarczyło przeczytać jeden post powyżej i sam nie wiem czy jest jakikolwiek sens czytać poprzednie :D
''Falco to tchórz'' :D
i co mam myśleć o autorze tego posta?...''patriota '' czy ''idi.o.a''?
ten pierwszy patriotyzmu będzie szukał u siebie ten drugi może napisać tylko taką ''opinię '' jak ta powyżej ... chcesz umierać za tą ''ojczyznę''?...umieraj :D czy ktoś ci broni?
dla mnie to już dzisiaj możesz jechać walczyć z kimkolwiek...w obronie interesów jankeskich bo tu nie ma ani odrobiny interesu Polski możesz walczyć w tylu krajach że masz szansę polec na polu ''chwały'' i w Afryce i w Azji i w Ameryce płd
walcz!...ale uświadom sobie że blisko połowa Polaków widzi w tym popychanie Polski do wojny nie w imię obrony Polski!!!!
jeśli ty tego nie dostrzegasz i masz zamiar popierać tych głupców którzy karmią cię ''niskokaloryczną papką propagandową'' idź walcz!!!...matce żonie lub kochance być może przyślą order ''zginął za wolność waszą ''
order który matka lub żona utopi we łzach a kochanka rzuci do kosza...
jedź walcz!!!...nic ci do mojego patriotyzmu bo mój patriotyzm to właśnie wolna od wojny ,spokojna Polska...
chcesz lekcji ''patriotyzmu''?...alterek ci jej udzieli :D
on... ''żołnierz''... i to z ''honorem''
;)
Dopisane 25.03.2015r. o godz. 19:21:
~edek napisał(a): Jak Falco ma walczyć o coś, dla kogoś, za coś jak odrzut ze zwykłego P64 wyrwałby mu rękę z barku. hehe
widzę że i jakiś ''edek '' się odezwał
jak widać ''edek'' i ty nie bardzo mocny masz ''chwyt'' :D
musiało cie ostro pieprznąć w czoło ;)
po drugim czy trzecim wystrzale? ;)