~ napisał(a): Falco, pytam ponownie: co z twoim patriotyzmem? Kochasz swój kraj? Kraj za który walczyli poprzednicy, być może i twoja rodzina? Chcesz spadać z Pl, to już się pakuj i nigdy nie mów że jesteś POLAKIEM. Dla mnie jesteś kundlem , który ucieka z podkulonym ogonem jak ktoś na niego warknie, jak szczur co ucieka z tonącego okrętu. Po Panniezdzieckeim też nie spodziewałem się takiego spojrzenia na swą ojczyznę. Po co wy w ogóle jeszcze w tym kraju zabieracie powietrze innym? Widocznie nie jesteście polakami, prawdziwymi polakami jakimi chcieliby widzieć was wasi rodzice....żal mi was. Już nigdy z wami nie podyskutuję na forum. Mam was za ...szkoda słów.
falco napisał(a):~ napisał(a): Falco, pytam ponownie: co z twoim patriotyzmem? Kochasz swój kraj? Kraj za który walczyli poprzednicy, być może i twoja rodzina? Chcesz spadać z Pl, to już się pakuj i nigdy nie mów że jesteś POLAKIEM. Dla mnie jesteś kundlem , który ucieka z podkulonym ogonem jak ktoś na niego warknie, jak szczur co ucieka z tonącego okrętu. Po Panniezdzieckeim też nie spodziewałem się takiego spojrzenia na swą ojczyznę. Po co wy w ogóle jeszcze w tym kraju zabieracie powietrze innym? Widocznie nie jesteście polakami, prawdziwymi polakami jakimi chcieliby widzieć was wasi rodzice....żal mi was. Już nigdy z wami nie podyskutuję na forum. Mam was za ...szkoda słów.
być może w wolnej chwili odpowiem ale są dla mnie ważniejsze sprawy niż ''umieranie za Ukrainę''
nie musisz mnie ''żałować''
:D
''żałuj'' czegoś innego ;)
~ napisał(a): Falco, pytam ponownie: co z twoim patriotyzmem? Kochasz swój kraj? Kraj za który walczyli poprzednicy, być może i twoja rodzina? Chcesz spadać z Pl, to już się pakuj i nigdy nie mów że jesteś POLAKIEM. Dla mnie jesteś kundlem , który ucieka z podkulonym ogonem jak ktoś na niego warknie, jak szczur co ucieka z tonącego okrętu. Po Panniezdzieckeim też nie spodziewałem się takiego spojrzenia na swą ojczyznę. Po co wy w ogóle jeszcze w tym kraju zabieracie powietrze innym? Widocznie nie jesteście polakami, prawdziwymi polakami jakimi chcieliby widzieć was wasi rodzice....żal mi was. Już nigdy z wami nie podyskutuję na forum. Mam was za ...szkoda słów.
~ napisał(a): A gdzie ja napisałem żebyś umierał za ukraińców. Pytam czy walczył byś za ojczyznę jeśli ktokolwiek napadłby na nią? W żadnym poście nie wskazywałem żebyś napadał na ruskich, walczył za ukraińców, chodzi mi o samą twoją (i innych) postawę wobec obrony ojczyzny. Jeśli napadną na PL, to będziesz wtedy dyskutował, wybierał z kim walczysz, a z kim nie? Będzie za późno...
~ napisał(a): Falco, pytam ponownie: co z twoim patriotyzmem? Kochasz swój kraj? Kraj za który walczyli poprzednicy, być może i twoja rodzina?.Co Ty do niego mówisz?Ja miałam w rodzinie dużo takich walczących w drugiej wojnie Ci którzy przeżyli wojnę a pomarli nie tak dawno sami mówili że ich kumple się w grobach przywracają jak widzą co się dzieje.Polska bez wojny jest dzień w dzień rozbierana.O jaką Polskę chcesz walczyć?Chyba o swój dom i przydomowy ogródek bo tylko jego możesz być pewny jeśli za niego zapłaciłeś a przynajmniej do czasu gdy nie znajdą się spadkobiercy z przed wojny :D