Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wzywają do woja

~ niezalogowany
25 marca 2015r. o 19:59
falco napisał(a): :D
a jak tam u ciebie'' stokrotko''
masz szansę jeszcze cokolwiek bronić?...zaciskasz mocno uda?
;) czy raczej ''sto-krotnie rozwarte''? :D

Odniosłam się do twojego chamskiego szowinizmu na poziomie rynsztoka...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
25 marca 2015r. o 20:03
a gdzie tu ''szowinizm''?
stokrotka sobie ''zażartowała'' i odpowiedziałem jej 'żartem'' ;)

co to jest ''jajościsk''? to jakiś żeński odpowiednik ''ścisku macicy''? ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
25 marca 2015r. o 20:23
Falco, nie wdawaj się w głupie gadki. Masz rację, nie warto być patriotą w kraju gdzie rząd zabrał nasze pieniądze z OFE. gdzie na emeryturę ( o ile dostaniemy ) zapracujemy po 67 roku życia. Długo by jeszcze wymieniać. Ja byłem patriotą, (byłem nawet w szkole oficerskiej lecz zdrowie podupadło) ale teraz już nie jestem. A młodzi gniewni już byli w tym kraju a zwłaszcza w 44 roku w Warszawie. Pojęcia nie mieli ale zapał był. A dowódcy się dobrze bawili- coś jak teraz...
~stokrotka niezalogowany
25 marca 2015r. o 20:28
jak by co to STOKROTKA to Anna , 4 lata w wojsku, stopień plutonowy. Działonowy, a ty falco , to zwykły pyskacz jestes dużo gadasz MAŁO ROBISZ. pochwal sie , jakimś osiągnięciem to pgadamy. gadaniem wojny nie wygrasz.jestes zwykły D...K. pozzdro
7619
WiosennaStokrotka
25 marca 2015r. o 20:31
falco napisał(a): :D
a jak tam u ciebie'' stokrotko''
masz szansę jeszcze cokolwiek bronić?...zaciskasz mocno uda?
;) czy raczej ''sto-krotnie rozwarte''? :D

Ja przepraszam bardzo k.....co Ty masz do stokrotek ? Ejej ej...Kontroluj bajerę, bo... no!!
~ niezalogowany
25 marca 2015r. o 20:32
falco napisał(a): a gdzie tu ''szowinizm''?
stokrotka sobie ''zażartowała'' i odpowiedziałem jej 'żartem'' ;)

co to jest ''jajościsk''? to jakiś żeński odpowiednik ''ścisku macicy''? ;)
to ty jestes :) jak ściska ci jaka to pi.....z ja jak ty własnie
13051
#Virgo nieaktywny
25 marca 2015r. o 20:38
qwax napisał(a): Telewizja prawdę ci powie: jedynie Rosja to agresor.
A to są tylko "misje" pokojowe ;)[img=1427...

Bardzo trafne. Szkoda ,że nie do wszystkich dociera...

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
2900
#falco nieaktywny
25 marca 2015r. o 20:42
siedzę sobie właśnie po pracy -nie dla ojczyzny ale dla siebie- i popijam kawkę słuchając w tle wypowiedzi Skrzypczaka...
pierdzieli mi tu za uszami że nie popierając rządu w sprawie zbrojenia się Polski (co w pewnym sensie popieram) i nie popierając koalicji to jakieś kolaboranctwo...ten facet jest oderwany od rzeczywistości !!!!..on wie co to jest ''kolaboracja''?

pierdzieli mi tu o tym że w tym roku mają zapaść decyzje o instalowaniu podzespołów ''tarczy rakietowej''

DECYZJE W TYM ROKU!!!!...KURNA!!!
on tu takie pierdoły opowiada a na granicy stoją Iskandery których jedna salwa rozpieprzy połowę kraju!!!...zabije setki tysięcy ludzi!!!
taki oszołom jest patriotą?...jako jeden z pierwszych spieprzy do schronu bo on przecież ''generał'' :>
kur..a m..ć...pierwsza wojna światowa -Polska przez lata się odbudowuje ...
druga wojna światowa -Polska zrujnowana ...
teraz mam w imię jakiegoś chorego pojmowania patriotyzmu godzić się na trzecią?
co z tego kraju zostanie?...kolejne mogiły,kolejne zrujnowane miasta ...
jakim trzeba być głupcem by tego nie zauważać że kolejna wojna to ostatnia wojna ...
nie znajdzie się nikt kto postawi kolejny pomnik ''martyrologii'' narodu :>

nie mam najmniejszego zamiaru bronić chorych idei...co tu zresztą jest ''ideą'' :>

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza