Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowotwór - wymiana informacji

~ niezalogowany
19 kwietnia 2015r. o 20:01
Pannazdzieckiem napisał(a):
~ napisał(a): ... Szczegóły mogę przedstawiać jedynie w rozmowach prywatnych, a nie na forum publicznym, bo ani tu miejsce na nie, ani to mądre...

Rozumiem Twoją sytuacje psychiczną i strach przed tym co nastąpi (czy nastąpiło), ale... rozpoczęłaś temat i od razu stałaś się recenzentką wpisów...

Nie. Nie rozumiesz. Ty żyjesz , a Paweł nie żyje ;( ;( ;(

Niemniej jednak , cieszy fakt, że Mądry Człowiek chce również przyłożyć swe doświadczenia i wiedzę dla dobra Innych. Zarejestruj się proszę pod jakimkolwiek loginem , niech Ci , którzy potrzebują pomocy mają możliwość skontaktować się z Tobą , tak jak z Xseną :) Polecam książkę UKRYTE TERAPIE ,autor JERZY ZIĘBA.Od 3 miesięcy jestem na tych witaminach i wyniki coraz cudniejsze.pozdrawiam.

~ napisał(a): Gosiu ja po prostu dziękuję za ten temat, prawie każdy ma w swoim środowisku kogoś chorego na nowotwór. Warto wymieniać doświadczenia. Dziękuję....

Amen.

Czyż nie mówiłem , że jesteś Wielka :* ? :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
19 kwietnia 2015r. o 20:13
~ napisał(a): Szczegóły mogę przedstawiać jedynie w rozmowach prywatnych, a nie na forum publicznym, bo ani tu miejsce na nie, ani to mądre... A Ty Gosiu nie pytaj ludzi o metody, sposoby, kuracje, bo z Twojej korespondencji i wpisów wynika, że Ty i tak już WSZYSTKO wiesz.

Widzisz i tu jest miedzy nami wielka różnica, bo przeszłam i przechodzę przez koszmar, ale chcę, mam taką nadzieję, że moje doświadczenie może komuś pomóc.
Nie należę do osób , które myślą tylko o sobie , więc piszę tu na publicznym forum . Bo wiem co dzisiaj czują ludzie , którzy rozpaczliwie, godzinami szukają rozwiązań na necie. Nie pytam ludzi o metody dla siebie , chcę żeby jedni drugich wspierali i ułatwili ciężką drogę . Czy wszystko wiem ? Wiem bardzo wiele, bo lekarze nie byli w stanie uwierzyć , nie widzieli , żeby ktoś zrobił tak wiele ile zrobiliśmy my ratując życie. Więc proszę zachowaj swoja wiedzę dla siebie skoro jest ona tak wielkim sekretem , ja z chęcią podpowiem jeśli ktoś zapyta.
Masz jakieś pretensje do mnie, że chcę żeby ktoś inny nie musiał przechodzić tak długiej drogi szukając ratunku ? Ludzie wciąż mnie zaskakują , jak dobrze , że nie tylko w jednym kierunku .
Ps. tych "encyklopedii" przeczytałam kilka .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 kwietnia 2015r. o 20:21
Bylu , bądź tak uprzejmy i zmoderuj . Ktoś wplótł swą wypowiedź w me słowa :)

A me słowa brzmiały tak : jesteś Wielka :* A i Ciebie proszę Znawco o rejestrację . Nie ma to nic wspólnego z okiełzaniem Twojej wolności. Chodzi o chęć niesienia pomocy potrzebującym , dzieląc się wiedzą i doświadczeniem.

:)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~N.A. niezalogowany
19 kwietnia 2015r. o 20:30
No to dawaj Piotrze co tam wyczytałeś i stosujesz . Kazda podpowiedż jest WAŻNA !
Zdziwiło mnie ileż osób znajomych internetowo jest w temacie.Sama widzisz Gosiu ,ze temat potrzebny!
~ niezalogowany
19 kwietnia 2015r. o 20:35
~ELA napisał(a): Najlepiej zgłosić się na leczenie do Wrocławia na plac Hirszfelda. Tam są lekarze, którzy są pasjonatami, lubią to co robią, anie jak w Bol-cu tylko pieniądze,a wiedza niekoniecznie.Sam rak nie zależy od leczenia, ważną rolę odgrywa też, to czy chory nie jest wyniszczony czy ma siłę aby walczyć z chorobą. Ja byłam operowana na raka jelita grubego w 2010r. Do tej pory jeżdżę co roku do kontroli. Jestem bardzo zadowolona z opieki lekarskiej i pielęgniarskiej.

Do Bolesławca przyjeżdzają ci "fachowcy" z metropolii wrocław. I na pewno nie z powodu pasji.
( rak jelita grubego 3 lata temu usunięty w Bolesławcu przez bolesławieckich lekarzy).
2945
Mgosia
19 kwietnia 2015r. o 20:35
Nie dziękujcie, nie ma za co , sami wiecie ile trzeba nerwów i czasu , żeby znaleźć odpowiednie informacje. A najgorsza jest ta bezradność , niepewność i strach .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~Apokalipto niezalogowany
19 kwietnia 2015r. o 21:00
Grunt to nie bać się. Strach to najgorszy wróg. Pojechać na wczasy nad M.M. , zaczerpnąć życiodajnego Słońca, wchłonąć dobrotliwe minerały, przez 40 dńi jeść umiarkowanie ryby, warzywa i owoce, a wszelkie choróbska odejdą w niepamięć.
Zdrowia!
11100
#Blackjack nieaktywny
19 kwietnia 2015r. o 21:05
GosiaM napisał(a): Nie dziękujcie, nie ma za co , sami wiecie ile trzeba nerwów i czasu , żeby znaleźć odpowiednie informacje. A najgorsza jest ta bezradność , niepewność i strach .

Korzystałaś z pomocy psychologa, psychiatry czy sama sobie z tym wszystkim poradziłaś? Wybacz takie bezpośrednie pytania, ale przez chorobę ojca, moja mama widzę że popada w depresję, sam chyba nie dam rady jej pomóc ....

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Zapraszamy