Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia od Marszałka
BolecFORUM Nowy temat

Markantierz

~ten niezalogowany
26 lipca 2015r. o 7:41
No bądź poważna. Na karabelkach NIE WYJDZIE za Chiny ludowe. Co innego na swikardach, można by próbować.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~życzliwy niezalogowany
26 lipca 2015r. o 9:37
Kalaberki mają w Majstrze.
~fred niezalogowany
26 lipca 2015r. o 12:29
~ten napisał(a): No bądź poważna. Na karabelkach NIE WYJDZIE za Chiny ludowe. Co innego na swikardach, można by próbować.

Jak na kalaberkach nie wyjdzie, jak wyjdzie. Ja mam tak zamontowane i nic się nie dynda. Ale pewnie markanteirz zrobiłby to lepiej.
~Eryk niezalogowany
26 lipca 2015r. o 17:34
Można montować też bez kalaberek.
~ten niezalogowany
26 lipca 2015r. o 21:05
~Eryk napisał(a): Można montować też bez kalaberek.

No to dawaj, cwaniaku. Załóż i pokaż fotkę. Czekamy! :>
~ niezalogowany
26 lipca 2015r. o 21:58
~fred napisał(a):
~ten napisał(a): No bądź poważna. Na karabelkach NIE WYJDZIE za Chiny ludowe. Co innego na swikardach, można by próbować.

Jak na kalaberkach nie wyjdzie, jak wyjdzie. Ja mam tak zamontowane i nic się nie dynda. Ale pewnie markanteirz zrobiłby to lepiej.

Ale na pewno zwyndoli przy rozkieszaaniu, założę się. I nawet nie wiem, czy markantierz da sobie z tym radę. Ja myślę, że legie w łopuchach, chyba że jest ze szkoły twardocickiej, ci cuda czynią.
~ niezalogowany
26 lipca 2015r. o 22:17
Haha! Gratulacje dla tego co zalozyl ten temat. Trolling poziom expert:P Ciekawe ile jeszcze nowych slow stworzycie w tym temacie:)
~ niezalogowany
26 lipca 2015r. o 22:26
ileż można tą głupotę ciągnąć...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza