Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Omdlenia w Baderze
~ niezalogowany
8 sierpnia 2015r. o 16:19
Nie no ,nie fer jestem pisząc o tej hucie.Głupi żart.Powinni oczywiście dbać o warunki pracy i mam nadzieję że rozliczą ich z tej akcji z omdleniami.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 sierpnia 2015r. o 16:31
Na szwalni ludzie mdleja?To co ma powiedziec wkrawalnia,garbarnia i wykonczalnia z temperaturami powyzej 40 stopni w miejscu pracy?Zna ktos numer do PIP? bo w necie sa numery tylko do Jeleniej i Legnicy.W poniedzialek sam zadzwonie.Matwijow i Menet.Mokanek i Oglozinski.Zobaczymy co bedzie OK?
~ niezalogowany
8 sierpnia 2015r. o 16:34
~ napisał(a): To samo jest w GUARDIANIE a inspekcja jest do du.y bo napiszesz do nich a później dzwonią do zakładu pracy i umawiają się a tak nie powinno być jak złapać to złapać i ukarać pracodawcę.

To niech dzwonia.W baderze nie zmienia tempertury przed przyjsciem inspekcji
~ niezalogowany
8 sierpnia 2015r. o 16:39
~ napisał(a): Na szwalni ludzie mdleja?To co ma powiedziec wkrawalnia,garbarnia i wykonczalnia z temperaturami powyzej 40 stopni w miejscu pracy?Zna ktos numer do PIP? bo w necie sa numery tylko do Jeleniej i Legnicy.W poniedzialek sam zadzwonie.Matwijow i Menet.Mokanek i Oglozinski.Zobaczymy co bedzie OK?

bo w Bc chyba nie ma oddziału PIP, my podlegamy pod legnice albo pod Jg
~ niezalogowany
8 sierpnia 2015r. o 16:47
do PAJACA co napisał że nawąchali się dopalaczy ...Ty buraku!!!!nie obrażaj ludzi!!! to że może Ty ciągniesz dopalacze i mdlejesz(pewnie znasz to z autopsji)to Twój problem w życiu nie kusiły mnie "takie"zabawki a zdarzyło mi się prawie zemdleć właśnie w Baderze!pewnie buraku jesteś szczęśliwym bezrobotnym żyjącym na Nasz koszt i nudzi Ci się to piszesz takie głupoty
~Pozdrawiam niezalogowany
8 sierpnia 2015r. o 17:03
No tak,widać poziom Bolecnauty.Takim powinno się komputery odbierać dla dobra ludzkości.
~zniesmaczona niezalogowany
8 sierpnia 2015r. o 17:52
~ooooo napisał(a):
~Garbarnia napisał(a): I Porównujesz to z Ciężką fizyczna praca? Szczególnie kobiet z garbarni?! Śmiech na sali. Babki napinaja w pocie czoła. Chłopaki na platerkach taplaja się w wodzie i przez 8h tuptaja w tych ciężkich kaloszach. A Ty? Mroczki przed oczami...oh to straszne. Garbarnia jest najcięższym działem. Pomijając fakt maszyn wytwarzających ciepło dochodzi jeszcze chemia która wdychamy codziennie przez 8 godzin. Pozdrawiam szwalnie;)

Zamiast sie spierac kto ma gorzej moze lepiej sie wesprzec i cos wywalczyc.
Bo tak to pokazujecie ze nic sie nie stalo i wszystko jest ok.

Wielki ukłon i święte słowa :P
~ www anty sidor pl niezalogowany
8 sierpnia 2015r. o 18:08
to nie są zakład pracy tylko terazniejsze obozy pracy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza