~ napisał(a):Cztery nie trzy.[email protected] napisał(a)::D :D Trzy błędy w jednym zdaniu.
nie długo się przekonasz i chamuj z swoimi wpisanmi
~wkurzona z boolesÅ‚awca napisał(a): No kurde.... KukÅ‚a obecnie panujÄ…cego prezydenta? PRZESADA! :/ Tak siÄ™ nie robi .... Nowak nie ma honoru...
Dlaczego nie ma gliniady? Bo miasto nie chciało dać pieniędzy. Och złe miasto....
ALE JA PYTAM, NA CH* ORGANIZATOR GLINIADY POTRZEBUJE 40 TYSIĘCY?????
Na glinę, którą za darmo dostają z zakładów ceramicznych....? Czy może na stroje, które uczestnicy załatwiają sobie we własnym zakresie...????
ZÅODZIEJE, ZÅODZIEJE WSZĘDZIE !!!!! Każdy chce siÄ™ tylko nachapać.
POLSKO, QUO VADIS.....????
[email protected] napisał(a): a ja ci mówię Fobiak cham>uj bo nie warto
~ napisał(a):~ napisał(a):~turystka napisał(a): Berecie ,ja pytałam się gdzie glinoludy ? A co to już nawet zapytać nie wolno?
No właśnie że nie wolno. Słowo Glinoludy nasz bolesławiecki Prezydent wpisał na indeks słów zakazanych i każdy kto go użyje będzie skazany na pręgierz. Ratuje Cie tylko to ze póki co pręgierza nie mamy (czekamy na dotacje unijną). Za rok możesz już nie mieć tyle szczęścia wiec lepiej skup sie na Agatowym Lecie we Lwówku i do Bolesławca nie przyjeżdżaj.
Przenosicie się do Lwówka na "Agatowe"? To super. Lwówek bogaty to da wam 450 tysięcy oiro lub dularów+ kąpiel w Bobrze gratis.
Przejazd z Bolesławca sponsorowanym autobusem z naklejką na zderzaku "Nie płacz kiedy odjadę".