~ja napisał(a): SZKODA ŻE NIE ODSZEDŁ Z NASZEJ PARAFII BO MIAŁAM ZAMIAR ZACZĄĆ CHODZIĆ DO KOŚCIOŁA NA TĘ OKOLICZNOŚĆ :/
~Piotr napisał(a): Nie rozumiecie , że ks. Jarosiewicz nigdzie nie odchodzi - będzie dalej proboszczem, tylko przestaje pełnić funkcje dziekana w dekanacie. Poza tym nie piszcie głupot insynuujących nie wiadomo co. Powiedzcie mu to w oczy jak coś wiecie, a nie bzdety anonimowo na necie, bo każdy potrafi głupoty smolić w ukryciu. Ciekawe czy to samo byście napisali na face pod arttykulem z Waszego profilu z nazwiskiem i zdjęciem?
~Piotr napisał(a): Nie rozumiecie , że ks. Jarosiewicz nigdzie nie odchodzi - będzie dalej proboszczem, tylko przestaje pełnić funkcje dziekana w dekanacie. Poza tym nie piszcie głupot insynuujących nie wiadomo co. Powiedzcie mu to w oczy jak coś wiecie, a nie bzdety anonimowo na necie, bo każdy potrafi głupoty smolić w ukryciu. Ciekawe czy to samo byście napisali na face pod arttykulem z Waszego profilu z nazwiskiem i zdjęciem?A co nas obchodzi jakiś księżulo czy odchodzi czy -nie mam to gdzieś ,jak się tym emocjonujesz idż do czarnych i tam się żal.
~ja napisał(a): SZKODA ŻE NIE ODSZEDŁ Z NASZEJ PARAFII BO MIAŁAM ZAMIAR ZACZĄĆ CHODZIĆ DO KOŚCIOŁA NA TĘ OKOLICZNOŚĆ :/