Wielu poczciwych ludzi zapisywało się do PZPR,tylko dlatego aby dostać talon na samochód lub mieszkanie.Także proszę nie przypisywać temu zjawisku ideologię.
8 milionów psu w d... A można by było samolociki za to kupić
niech sie lepiej zajma czyms powaznym a nie takimi miesiaczkami. co tobie z samolocikow, kogo chcesz z gory potraktowac?
zrob porzadek na wlasnym podworku bo smierdzi.
''Bardzo wiele wpływowych miejsc zajmują osoby, których rodzice czy dziadkowie aktywnie walczyli z Żołnierzami Wyklętymi w ramach utrwalania ustroju komunistycznego, czyli – krótko mówiąc – byli zdrajcami. Dzisiaj byśmy tak powiedzieli wprost, ja w każdym razie bym tak powiedział.''
jak można takiego człowieka,mówiącego takie słowa , uznać za swojego prezydenta?
w normalnym kraju przynajmniej by przeprosił ale że to nie jest normalny kraj mamy takiego a nie innego ...sam siebie zmoderowałem :D
kto mi przypomni kto to w nie tak odległej historii stosował odpowiedzialność zbiorową?
jak to mu było ...? :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.