Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Człowiek - dzieło Boga czy ewolucji ?

22258
#Horus nieaktywny
1 lutego 2021r. o 15:46
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
Horus napisał(a): [img=1612188140_zat64fx.jpg]

No to gdzie tu masz modlitwę?
Mamy tu tylko formę retoryczną,
Uffff Kamień z serca, jednak to nie chodziło o modlitwę a o kolejną manipulację wypowiedzi kapłana.
.

no jak ksiądz to chyba się modli ...;)
ale spoko...uznajmy to za ''formę retoryczną''

a to?

''trzeba zabić ich wszystkich''

to też jakaś ''forma'' ?
jak to z kolei wytłumaczysz?

bo w świetle prawa jest to namawianie do popełnienia zbrodni lub tzw. podżeganie

pamiętasz jak mkkwacz wezwał do ''obrony kościołów''?
jak w odpowiedzi ruszyły z odsieczą bojówki pislamskie pod wodzą niejakiego bąkiewicza?

jak myślisz ? co by to się działo gdybym napisał że tak należy postąpić ze wszystkimi pisdzielacami ?
też była by to ''forma retoryczna''?

Dopisane 01.02.2021r. o godz. 15:46:

~~Fioletowy Nagietek napisał(a): I to ma być dowód, że jest ? Co ty masz zamiast mózgu ? Nie ma kogoś takiego .

to że ty nie możesz go znaleźć to ma być dowód na jego ''nieistnienie''?
bo nie udało ci się go ''wygoglować''?
i to wystarczy?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fioletowy Nagietek niezalogowany
1 lutego 2021r. o 15:50
Horus napisał(a): to że ty nie możesz go znaleźć to ma być dowód na jego ''nieistnienie''?
i to wystarczy?

Nie ma takiego biskupa, dalej nie dociera ? Wystarczy, że jakaś Krysia z Radzymina wymyśli sobie jakiegoś księdza, napisze jakąś durnotę i podpisze się jako ksiądz a janusz z wywalonym jęzorem już leci to dawać dalej. Co ty masz zamiast mózgu, pytam ?
22258
#Horus nieaktywny
1 lutego 2021r. o 16:01
~~Fioletowy Nagietek napisał(a):
Horus napisał(a): to że ty nie możesz go znaleźć to ma być dowód na jego ''nieistnienie''?
i to wystarczy?

Nie ma takiego biskupa, dalej nie dociera ? Wystarczy, że jakaś Krysia z Radzymina wymyśli sobie jakiegoś księdza, napisze jakąś durnotę i podpisze się jako ksiądz a janusz z wywalonym jęzorem już leci to dawać dalej. Co ty masz zamiast mózgu, pytam ?

ale po co się tak podniecasz?

gdybyś był bystrzejszy -chociaż trochę jesteś ;) - praktycznie od początku byś wiedział że się tu po raz kolejny zabawiłem ...

wtedy byś może i napisał że raczej trudno jest udzielać wywiadu w radio które tak naprawdę ...nie istnieje...

memy mają to do siebie że często są obliczone na właśnie wzbudzenie takich emocji jak twoje...
tylko widzisz ja często sprawdzam to co piszę ale też i bywa tak że ot budzi się we mnie ''szatan'' ;)

nie bądź jak inni ...;)

tak że luzik...;)
do następnego razu ... a będzie ...;)[img=1612191589_f2cjy6z.jpg]

Dopisane 01.02.2021r. o godz. 16:01:

i jeszcze to...
popatrz jak to działa...jak wielu na to się ''kupiło''

In reply to @OPapierska

Marry McFly
@Marry_Mc_Fly

Też jestem za przywróceniem kary śmierci... Dla pedofilii. Złożyłabym nawet papiery na wykonującego wyroki
~~Cynamonowy Rozpław niezalogowany
1 lutego 2021r. o 16:07

Horusie nie darmo ktoś nazwał ciebie szmatą , szmatławe te twoje tłumaczenia .

1 lutego 2021r. o 16:07
Wklejasz kłamstwa, dla żartu ? Oskarżasz księdza Halwę ? I to ma być śmieszne, bezmózgu ?

Śmieszne to jest , że takie radio istniej, biskup nie, tylko tego już teraz nie zdążyłeś doczytać. Jesteś takim debi.lem, że mnie to aż przeraża.
22258
#Horus nieaktywny
1 lutego 2021r. o 16:15
~~Fioletowy Nagietek napisał(a): Wklejasz kłamstwa, dla żartu ? Oskarżasz księdza Halwę ? I to ma być śmieszne, bezmózgu ?

Śmieszne to jest , że takie radio istniej, biskup nie, tylko tego już teraz nie zdążyłeś doczytać. Jesteś takim debi.lem, że mnie to aż przeraża.

no nie...kiedy zabawa to zabawa ale o co OSKARŻYŁEM tego Halwę?

nie zdążyłem czegoś doczytać?
a ty doczytałeś że takiego radia nie ma tylko RSC...

przeczytałem wszystko ...
nawet sprawdziłem jak chyba zauważyłeś Twittera...

więc nie rzucaj tu wyzwiskami bo potrafiłbym i ja się tak zachować w stosunku do ciebie...
nie robię tego ze względu na kulturę wypowiedzi która jak widzę jest ci obca...
bywaj więc :]

Dopisane 01.02.2021r. o godz. 16:15:

~~Fioletowy Nagietek

Oskarżasz księdza Halwę ? [/c napisał(a):

''Ryszard Halwa...
nie piszą czy sam będzie ''badał '' ale jest założycielem...''

gdzie i jakie ''oskarżenie''?

to na koniec...
~~Cynamonowy Rozpław niezalogowany
1 lutego 2021r. o 16:15

Horus to nędzna kreatura , szuka jeleni którzy uwierzą .
1 lutego 2021r. o 16:27
Czyli celowo i świadomie rozpowszechniasz kłamstwa o księżach. Zakłamana szuja.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.