~~Bordowa Smagliczka napisał(a): Horus napisał(a):
poczuł ''powołanie''? :]
No ale w związku z czym ten przykład? Ludzie generalnie popełniają błędy. Księża to też ludzie, nie anioły niestety. Ale czasem i święci (na szczęście).
Tylko po co wspominasz tu o tym pogubionym człowieku?
Mówisz, ze fałszywie zarzucam ci, ze każdego księdza uważasz za zboczeńca. I każesz sobie podać post, gdzie to napisałeś. Nie podam ci jednego posta. Musiałbym zacytować większość z nich, gdzie piszesz o osobach duchownych. Przeważnie podajesz przykład jakiegoś zboczeńca. Nie kojarzę byś coś kiedyś napisał o normalnym kapłanie. A skoro tak to chyba widzisz tam samych zboczeńców. A przynajmniej twoja optyka na to wskazuje.
~~Bordowa Smagliczka 1 godz. 46 min. temu
~~Bordowa Smagliczka
. Poza tym, według ciebie większość księży gustuje w chłopcach.
.................................. Pogubiłeś się chłopcze kompletnie.
oczywiście że fałszywie mi zarzucasz to że w każdym księdzu widzę zboczeńca...
kiedy napisałem byś podał jeden z moich postów gdzie tak piszę nagle zmieniasz front pisząc że nie podasz TAKIEGO posta ale podasz inne gdzie piszę o ''osobach duchownych''
no tym to niewiele zwojujesz bo nie tylko ja o nich piszę i nie tylko ja ich krytykuję ...;)
tak ...podaję często przykład klechy zboczeńca bo po pierwsze ty tego nie zrobisz a po drugie o porządnych nie muszę pisać bo o nich jest cicho ...
''Nie kojarzę byś coś kiedyś napisał o normalnym kapłanie. A skoro tak to chyba widzisz tam samych zboczeńców. ''
nie sądzisz że to kolejna twoja nadinterpretacja?
piszesz ''chyba tam widzisz samych zboczeńców''
dobrze że napisałeś ''chyba'' bo to pokazuje że CHYBA tak do końca nie jest...;)
zdjęć porządnych nie zamieszczają w internecie zasłaniając im wcześniej oczy czarnym kwadracikiem ...;)
i właśnie dlatego będę nadal pisał o klechach modlących się o śmierć tych z LGBT i tych ''fachowców'' od ginekologii ...
nic nie stoi na przeszkodzie byś ty z kolei pisał o tych dobrych ...:)
może wtedy wielu z nas pozna ile to dobra takim zawdzięczamy ...