Na targowisku koło szpitala,handlują stare wygi,które kupują w pobliskich lumpeksach.Przebitkę mają 100procent.W każdy czwartek,gdy przychodzi nowy towar w rynku walczą babska i wyrywają sobie z rąk.Jedna wielka chamówa.Nie mówią,że nie które kradną. ;(
A ja zdecydowanie polecam lumpeks na Bielskiej obok gimnazjum nr 2. Bardzo dobre gatunkowo, markowe ciuchy. Nie dosyć, że niskie ceny to jeszcze promocje robią. Inne sklepy juz dawno sobie ospuściłam. Szkoda, że otwarty tylko do 17.
A ja zdecydowanie polecam lumpeks na Bielskiej obok gimnazjum nr 2. Bardzo dobre gatunkowo, markowe ciuchy. Nie dosyć, że niskie ceny to jeszcze promocje robią. Inne sklepy juz dawno sobie ospuściłam. Szkoda, że otwarty tylko do 17.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.