Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Który sklep z odzieżą używaną ?

~Zocha niezalogowany
23 stycznia 2016r. o 19:24
A ja zdecydowanie polecam lumpeks na Bielskiej obok gimnazjum nr 2. Bardzo dobre gatunkowo, markowe ciuchy. Nie dosyć, że niskie ceny to jeszcze promocje robią. Inne sklepy juz dawno sobie ospuściłam. Szkoda, że otwarty tylko do 17.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Zocha niezalogowany
23 stycznia 2016r. o 19:26
A ja zdecydowanie polecam lumpeks na Bielskiej obok gimnazjum nr 2. Bardzo dobre gatunkowo, markowe ciuchy. Nie dosyć, że niskie ceny to jeszcze promocje robią. Inne sklepy juz dawno sobie ospuściłam. Szkoda, że otwarty tylko do 17.
~ niezalogowany
23 stycznia 2016r. o 20:54
No spoko panie z bielskiej się reklamują i wciskają kit na temat rynku na jelenigórskiej bo co - zabierają wam większość klientów? Tam jest dosyć duża rotacja bo zdecydowanie większość ludzi woli przyjść po ciuchy na tzw manchatan bo tam jest kilka stoisk - jest duża rotacja i taniej niż w lumpeksach w mieście. No i oczywiście kupują w rynku w czwartki i sprzedają w soboty o 70% taniej
~babia niezalogowany
23 stycznia 2016r. o 20:59
Super ciuszki są pod przychodnią Humed na 1000-LECIA.Zawsze tam chodzę,starszy pan nawet obniża i zapakuje w super reklamówkę oraz pocałuje w rączkę.Polecam.
~ niezalogowany
23 stycznia 2016r. o 21:19
czy w którymś sklepie z uzywana sprzedają odzież na wagę?
~ niezalogowany
23 stycznia 2016r. o 23:20
~babia napisał(a): Super ciuszki są pod przychodnią Humed na 1000-LECIA.Zawsze tam chodzę,starszy pan nawet obniża i zapakuje w super reklamówkę oraz pocałuje w rączkę.Polecam.
No to ci sie udalo. Jeszcze w zadnym lumpeksie nie widzialam takich staroci-kurtki skorzane z odpinanymi rekawami albo ze sciagaczem i za dupe to moj ojciwc pamietam nosil albo pajace dla dzieci z nogawkami typu pumpy. Ze taki towar sie jeszcze komus uchowal :-)
~ niezalogowany
23 stycznia 2016r. o 23:25
~BAŚKA napisał(a): Polecam lumpex w Rynku koło restauracji Aniołek.W czwartki świeży towar,bardzo miła pani sprzedająca.Ubrałam tam całą rodzinę.POLECAM.
:P
Ja tam wole ciuchy ktore obecnie sie nosi. To lumpeks z rodzaju tych co maja buty z wydluzonym kwadratowym przodem.
~Hana niezalogowany
24 stycznia 2016r. o 15:10
~ napisał(a): No spoko panie z bielskiej się reklamują i wciskają kit na temat rynku na jelenigórskiej bo co - zabierają wam większość klientów? Tam jest dosyć duża rotacja bo zdecydowanie większość ludzi woli przyjść po ciuchy na tzw manchatan bo tam jest kilka stoisk - jest duża rotacja i taniej niż w lumpeksach w mieście. No i oczywiście kupują w rynku w czwartki i sprzedają w soboty o 70% taniej

Myśle, że Panie z Bielskiej nie muszą się reklamować. Byłam, widziałam i się obkupiłam za niewielkie pieniądze. Modne ubrania dla każdego i na każdą kieszeń. Najlepiej samemu sprawdzić, żeby się przekonać. Ja jestem bardzo zadowolna.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza