~ napisał(a):~obserwator napisał(a):~ napisał(a): Kto ma powody ukrywać wydatki ???...
Napewno nie pan Burmistrz, tutaj każda złotówka jest jawna. Problemem jest fakt nieumiejętności napisania prostego wniosku o udostępnienie informacji publicznej - tego już pan burmistrz nie przeskoczy
Nie musi przeskakiwać wystarczy że będzie publikował . Ja nie będę latał z wnioskami po Urzędzie ,ponadto nikt nie będzie w gminie głosił że jestem natrętny i dociekliwy, jaką mam pewność że dostanę kompletne dokumenty.
~ napisał(a):~ napisał(a):~obserwator napisał(a):~ napisał(a): Kto ma powody ukrywać wydatki ???...
Napewno nie pan Burmistrz, tutaj każda złotówka jest jawna. Problemem jest fakt nieumiejętności napisania prostego wniosku o udostępnienie informacji publicznej - tego już pan burmistrz nie przeskoczy
Nie musi przeskakiwać wystarczy że będzie publikował . Ja nie będę latał z wnioskami po Urzędzie ,ponadto nikt nie będzie w gminie głosił że jestem natrętny i dociekliwy, jaką mam pewność że dostanę kompletne dokumenty.
Co za ludzie, współczuje panu Relichowi. Nie chcesz nie łaź twoja sprawa, lepiej żale wylac na forum.
~ktoś napisał(a): A dlaczego nie może być? Podaj podstawę prawną.
~bbb napisał(a): Lepiej być narodowcem niż lewakiem
~ktoś napisał(a): A dlaczego nie może być? Podaj podstawę prawną.