~ccc napisał(a): To proszę opublikuj skargę jaka złożyłeś na tą panią do jej przełożonego że w związku z jej działaniem doznałeś szykan. Co zrobiłeś aby dalej nie było takich incydentów? Czy świadomy obywatel wylewa anonimowo żale na forum? Jej przełożony ma wezwać kogoś na rozmowę bo ktoś anonimowo wylewa pomyje.
Przede wszystkim trochę zdrowego rozsądku.
Jeżeli chodzi o niefunkcyjnych urzędników jak do tej pory nie mam żadnych zastrzeżeń.
////////////////////////////////////////////////////////////////
Co zrobiłem, po prostu olałem to wszystko nie chodzę do tego urzędu.Żeby nie było takich incydentów to umowy muszą być publikowane i bez proszenia o udostępnienie. Przecież w momencie gdy złożę wniosek każdy urzędnik ma możliwość go przeczytać a ja sobie tego nie życzę.
~cc napisał(a): Proszę naprawdę o odrobine zdrowego rozsądku urzędnicy w Nowogrodźcu lub innej miejscowości nie mają co robić tylko latać po innych urzędnikach i dawać do zapoznania treść wniosku przysłowiowego Kowalskiego.
Jak odpuściłeś temat tzn rozumiem nie był warty twojej uwagi to dlaczego teraz przedstawiasz ogół urzędników w złym świetle, nie rozumiem tego?
PS sprawa rejestru mówi tylko że jest zlecona dana usługa komu i za ile, bez zawartości umowy.
~cc napisał(a): Proszę naprawdę o odrobine zdrowego rozsądku urzędnicy w Nowogrodźcu lub innej miejscowości nie mają co robić tylko latać po innych urzędnikach i dawać do zapoznania treść wniosku przysłowiowego Kowalskiego.
Jak odpuściłeś temat tzn rozumiem nie był warty twojej uwagi to dlaczego teraz przedstawiasz ogół urzędników w złym świetle, nie rozumiem tego?
PS sprawa rejestru mówi tylko że jest zlecona dana usługa komu i za ile, bez zawartości umowy.
~ccc napisał(a): Zrozumiałem co napisałeś, może też się zdarzyć że ktoś wyleje kubek wody i mógłbyś się przewrócić jest to prawdopodobne.
A co jak będzie publiczny rejestr to będziecie gadać że i tak urzędnicy wiedza kto wchodzi na stronę po nr IP?
Do apteki też nie chodzisz bo kolejna osoba może zobaczyć że kupujesz np relanium na skołatane nerwy braku rejestru umów na BIPie- proszę o odrobinę zdrowego rozsądku