jr napisał(a):~ktoś napisał(a): A dlaczego nie może być? Podaj podstawę prawną.
podstawy prawne są dla lemingów, żeby ich trzymać za mordę i karać przy byle okazji
logika określa, ze jeśli coś jest jawne, to każdy ma do tego dostęp bez żadnych dodatkowych utrudnień, czy formalności
ale talmudyczne prawo nijak się ma do logiki...
~ccc napisał(a): Termin na odpowiedź 14 dni i znów podajecie nieprawdę
~ccc napisał(a): Termin na odpowiedź 14 dni i znów podajecie nieprawdę
~ napisał(a):~ccc napisał(a): Termin na odpowiedź 14 dni i znów podajecie nieprawdę
Powrócił Stasiu i dalej narzeka na obywateli ,za 14 dni informacja może być nieaktualna.
~ napisał(a):~ccc napisał(a): Termin na odpowiedź 14 dni i znów podajecie nieprawdę
No to posłuchaj "z martwych wstały CCC". Socjotechnika burmistrza i jego wyznawców jest prosta SKŁÓCAĆ MIESZKAŃCÓW- lepiej się rządzi , dwa - im częściej się ktoś interesuje umowami to tego natręta bierze się na celownik i zna się "wroga"....
.
~ napisał(a):~ napisał(a):~ccc napisał(a): Termin na odpowiedź 14 dni i znów podajecie nieprawdę
No to posłuchaj "z martwych wstały CCC". Socjotechnika burmistrza i jego wyznawców jest prosta SKŁÓCAĆ MIESZKAŃCÓW- lepiej się rządzi , dwa - im częściej się ktoś interesuje umowami to tego natręta bierze się na celownik i zna się "wroga"....
.
"Zna się wroga" bardzo proszę nie oceniać innych swoimi kategoriamy myslenia.
PS nie jestem tzw Stasiem i nie mam nic wspólnego z urzednikami miejskimi
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ccc napisał(a): Termin na odpowiedź 14 dni i znów podajecie nieprawdę
.
Coś w tym jest ,doświadczyłem to na własnej skórze , około rok temu napisałem podanie o udostępnienie pewnej umowy, którą po jakimś czasie otrzymałem, ale syn jednej z urzędniczek roztrąbił że chodzę po Urzędzie i węszę .
~ccc napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ccc napisał(a): Termin na odpowiedź 14 dni i znów podajecie nieprawdę
.
Coś w tym jest ,doświadczyłem to na własnej skórze , około rok temu napisałem podanie o udostępnienie pewnej umowy, którą po jakimś czasie otrzymałem, ale syn jednej z urzędniczek roztrąbił że chodzę po Urzędzie i węszę .
I co w związku z tym? Trzeba było napisać do tej osoby lub zwrócić uwagę, a nie siać plotki na forum ..... straszna dziecinada