~Mirosław Parejko napisał(a): Szanowni Ziomkowie z Grodu Glinoluda,
kogo masz na myśli Parejko ?..sprecyzuj ...
Nie mam zwyczaju poświęcać czasu osobnikom w potencjale umysłowym i horyzontach intelektualnych dżdżownicy ale ponieważ zauważyłem iż niektórzy forumowicze poczuli się niedocenieni i zazdrośnie wypominają brak nobilitacji z mojej strony
nawet nie wiesz jak cieszę się że mnie ta ''nobilitacja'' nie dotyczy
poświęcę im trochę swego drogocennego czasu i wyjaśnię przyczyny tej obstrukcji... :)
proszę -mnie tego czasu nie poświęcaj i skup się na ''koledze'' bo on opieki wymaga ...
Nie zapraszam do rozmowy tchórzy ukrywających się pod fantazyjnymi nickami i awatarami na wyrost (oraz porażająco odkrywczymi mottami życiowymi).
napisz to alterkowi ...
Nie zapraszam już do domu niektórych byłych kolegów z lat szkolnych czy podwórka
może cie ''olali'' kiedy zrozumieli co sobą przedstawiasz ...(patrz poprzednie ''wypowiedzi'')
Nie zapraszam jałowych krzykaczy czy upierdliwych męczydupków o ptasich móżdżkach
po raz kolejny pytam ''kim jesteś ''Parejko uważając że masz jakiekolwiek prawo do tak płytkiej zresztą krytyki kogoś komu z tobą ''nie po drodze''
Ptasiemu Zazdrośnikowi # 2 proszę przesłać sugestię aby zamienił sokoła w awatarze na sępa: lepiej będzie pasował do jego profilu psychologicznego: zgodzicie się?
''zazdrośnikowi'' ?
a czegóż to ja mogę ci zazdrościć ?... braku elementarnej kultury ci brakuje człowieczku ,szacunku do innych ,obcych ci osób ...
na takie bzdety jakie tu wypisujesz ,możesz łapać alterków a nie zdrowo myślących bolesławian ...
napisałeś coś o ''burkach'' i popatrz na odpowiedz w/w -''hauhauhau''
:D
to wasz ''poziom'' dlatego tak wyśmienicie się rozumiecie i stąd te ''zaproszenia''
swój do swego ciągnie i to w waszym przypadku sie sprawdza ...
bez poważania -falco :D
falco napisał(a): spoko ,nie wnikam -ale nie pisz że robisz to co chcesz i co sam chcesz ;)
to mały grajdołek a ludzie w nim są lepsi niekiedy od ''wiki'' ;)
falco napisał(a): dlatego dzisiaj mogą tylko fantazjować i pisać kolejne ''legendy'' o których i ja niekiedy się dowiaduję ;)
falco napisał(a): znikam z tematu bo sam widzisz że emem wkroczył i chyba zrobił to w odpowiednim momencie ;)
falco napisał(a): braku elementarnej kultury ci brakuje człowieczku ,szacunku do innych ,obcych ci osób ...
skorn napisał(a):falco napisał(a): braku elementarnej kultury ci brakuje człowieczku ,szacunku do innych ,obcych ci osób ...
Przecież to o tobie. Sięgnij po inne argumenty.