Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Prostytucja

6979
E
8 listopada 2016r. o 21:39
PanM napisał(a): ... kobiety pracujące tam dobrowolnie .

Proszę poczytać jakie są motywy tych kobiet. Dobranoc.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 listopada 2016r. o 21:56
E napisał(a): Magnum, bo kobieta, to nie tylko ciało, które staje się "towarem"
Kobieto,wiedzy i mądrości należy szukać w książkach,w pracach naukowych,w internecie.W kobietach,natomiast,szuka się urody,która zachwyca,którą się podziwia.Sama nazwa,płeć piękna,świadczy o tym.A,że ta uroda służy i kobietom i mężczyznom,to dobrze.Tylko chodzi o to ,by nikt nie był zmuszany do tego.Nie można spłycać zagadnienia,że kobieta świadcząca te usługi,to towar,a klient,to frajer.Jeśli obie strony są zadowolone,to w czym problem?Larum podnoszą ci piszący,co już nie posiadają testosteronu i im żal,że inni chcą korzystać z uciech tego świata. :D
10114
#alter nieaktywny
8 listopada 2016r. o 21:57
E napisał(a):
"Róża Niemiecki poeta Reiner Maria Rilke mieszkał przez pewien czas w Paryżu.
[...]
- Żyła różą - odparł Rilke."

Znam to... I bardzo dobrze rozumiem Rilkego :) Może znów powrócę do jego poezji :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
6979
E
8 listopada 2016r. o 22:06
~ napisał(a): Larum podnoszą ci piszący,co już nie posiadają testosteronu i im żal,że inni chcą korzystać z uciech tego świata. :D

Po pierwsze-nie podnoszę larum, tylko wyrażam swoje zdanie. Po drugie...z testosteronem, to fakt, u mnie słabo :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~koral niezalogowany
9 listopada 2016r. o 0:16
Blackjack napisał(a):
PanM napisał(a): Jak Wy uważacie ?

Polacy potrzebują czy nie dostępu do usług erotycznych ?

Ty potrzebujesz chyba. Jak byś zrzucił z garba to byś może przestał zakładać idiotyczne tematy.Zmoderowano 08.11.2016 godz.18:14 - powód: (moderator)
:D :D :D

Dobre :D

A tak na marginesie; Usługi jak każde inne. ;)
Szewc naprawia buty, mechanik samochód a dziewczyny swoje... ;)
~Z niezalogowany
9 listopada 2016r. o 11:09
Pracuję w klubie nocnym. Napiszę krótko... Państwo samo robi się w h... Jeżeli mogła bym odprowadzać podatek, to bym to robiła. Na dzień dzisiejszy mogę prowadzić własną działalność i jeszcze państwo mnie dofinansuje
11100
#Blackjack nieaktywny
9 listopada 2016r. o 11:15
Wiecie co mówi facet wychodzący z bur.... ? Baza wirusów została zaktualizowana :) Kawał dla informatyków i użytkowników Avasta

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~Z niezalogowany
9 listopada 2016r. o 11:17
Pracuję w takim cyrku. Panstwo samo robi się w h... Jeżeli mogła bym odprowadzać podatek, to bym to robiła. Na dzień dzisiejszy mogę prowadzić własną działalność i jeszcze państwo mnie dofinansuje a ja wykazywać będę minimum. Tak naprawdę nikt nikogo nie ściga i nie nachodzi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza