Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trzy osoby zatruły się spalinami w Bolesławcu
~~Ja niezalogowany
29 listopada 2016r. o 11:02
Gdybys byl kims z rodziny napewo bys wiedzial dlatego nie jestem za podaniem danych do wiadomosci.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~L niezalogowany
29 listopada 2016r. o 11:04
Boże ludzie dajcie spokój rodzina przezywa tragedię.
~ niezalogowany
29 listopada 2016r. o 11:10
Każda tragedia nas czegoś uczy... Oby to dała do myślenia innym. Siedzisz w aucie i w garażu - nie odpalaj silnika, bo nawet nie poczujesz kiedy zaśniesz na wieki.
RiP
~ niezalogowany
29 listopada 2016r. o 13:32

Zmoderowano 30.11.2016 godz.5:20 - powód: niepotrzebne sÅ
~ff niezalogowany
29 listopada 2016r. o 13:35
he he może oglądali plazmę ............a zimno było .
~kolo niezalogowany
29 listopada 2016r. o 13:43
skad wiesz ze na tylnym siedzeniu?moze to ty bylas gdzie indziej z dwoma na tylnym i myslisz ze kazda jest taka !! !! spoczywajcie w spokoju
~ niezalogowany
29 listopada 2016r. o 13:45
~~Ja napisał(a): Piszesz że zainteresowani wiedzą kto to? Też jestem zainteresowana a nie wiem a chciałabym wiedzieć. Nie róbcie wielkiej łaski że wiem ale nie powiem bo jesli jest artykuł podany do wiadomości publicznej to dlaczego nie ma co ukrywać.

Skoro nie znasz szczegółów, to znaczy, że ta sprawa ciebie bezposrednio nie dotyczy. A to z kolei oznacza, że nie jestes zainteresowana, tylko zwyczajnie ciekawska.
~ niezalogowany
29 listopada 2016r. o 14:33
Panie Marczewski dlaczego dalej można komentować, skoro napisał Pan wcześniej, że na życzenie bliskich komentarze zostają zablokowane. Dla ludzi tu piszących większą sensacją jest, że była jedna kobieta z dwoma mężczyznami niż to, że te osoby zostawiły rodziny, które teraz bardzo cierpią.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo