Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trzy osoby zatruły się spalinami w Bolesławcu
~mecenas niezalogowany
30 listopada 2016r. o 9:25
Ogromna szkoda mÅ
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~KRIS niezalogowany
30 listopada 2016r. o 10:27
Serdeczne wyrazy głębokiego współczucia dla rodziny tragicznie zmarłej.Była
wspaniałą kobietą.
3145
#hemi nieaktywny
30 listopada 2016r. o 11:52
Szkoda ludzi ,ale na własne życzenie niestety :(

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
235
ladaco
30 listopada 2016r. o 12:04
hemi napisał(a): Szkoda ludzi ,ale na własne życzenie niestety :(

przeczytaj wpierw to co napisałaś, a następnie, ewentualnie publikuj.
Doszło do potwornej tragedii, ale nie sądzę, żeby na czyjekolwiek życzenie....
~~Mama niezalogowany
30 listopada 2016r. o 12:51
Co oni robili w tym garazu?przy zapalonym silniku?same dorosle osoby inteligentne i co brak rozwagi?a po za tym zamiast siedziec w domu z dziecmi to cala trojka siedziala w nocy w garazu?cos jest nie tak..sa organy ktore powinny sie tym zajac..tragedia to sie wydarzyla w kopalni konfolencje dla rodzin;(
~~Aśka niezalogowany
30 listopada 2016r. o 13:01
Moje najgłębsze wyrazy współczucia
~Mama niezalogowany
30 listopada 2016r. o 13:12
~mecenas napisał(a): Ogromna szkoda młodej, atrakcyjnej i inteligententnej matki trójki córek.Spoczywaj w pokoju Urszulko.
Strasznie szkoda mi dzieci nie mogę pojąć jak mogła zostawić dzieci i wyszła sobie z domu i to jeszcze w towarzystwie dwóch mężczyzn to już nie można spotkać się w normalnych warunkach w domu tylko po garażach?? tragedia !!!!! Jestem mamą i nie wyobrażam sobie czegoś takiego :(
~~Zszokowany niezalogowany
30 listopada 2016r. o 14:36
Inteligentna a piła w samochodzie ukryta w garażu z innymi facetami, zamiast siedzieć z rodziną w domu. Chyba ktoś przesadził z tą inteligencja
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza