Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi podpisał deklarację współpracy
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 19:38
~~wacek napisał(a): BARDZO MĄDRA I ODPOWIEDZIALNA WYPOWIEDZ PANA JANA
COŁOKIDZIEGO.

Haha!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 19:41
~~ napisał(a): Ty na pewno jest szkodliwy, wróć do szkoły i teraz szybko zrobisz maturę, a teraz jesteś "nie szkodliwy". Wiesz co do Ciebie napisałem?

Ty tez wroc do szkoly to na pewno napiszesz "jestes szkodliwy".
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 19:48
~~SPOKOJNY napisał(a): Ludzie ,dla czego Was boli to że komuś w życiu powiodło się? TO BOLI CO? uczciwie i rzetelnie pracujcie i częściej zaglądajcie do swojego portfela. :)

Gdzie tu piszą - forumowicze - o portfelu? Temat dotyczy podpisania deklaracji współpracy.
Większość ocenia ujawnienie teczki TW "znanej osoby".
~~s niezalogowany
6 marca 2017r. o 19:52
~~ napisał(a): Jedna z najbardziej obrzydliwych i haniebnych cech ludzi, jest niczym nieusprawiedliwiona i chamska chec zagladania innym do portfela.
Piękne i prawdziwe słowa.Tylko czy baranki są w stanie to pojąć?
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 19:57
~~ napisał(a):
~~SPOKOJNY napisał(a): Ludzie ,dla czego Was boli to że komuś w życiu powiodło się? TO BOLI CO? uczciwie i rzetelnie pracujcie i częściej zaglądajcie do swojego portfela. :)

Gdzie tu piszą - forumowicze - o portfelu? Temat dotyczy podpisania deklaracji współpracy.
Większość ocenia ujawnienie teczki TW "znanej osoby".[A ty zgorzkniał jesteś
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 20:00
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):

Większość ocenia ujawnienie teczki TW "znanej osoby".[A ty zgorzkniał jesteś
Gostek...... więcej info na PKP
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 20:13
Pannazdzieckiem napisał(a): Wuj mnie interesuje portfel Janka /Marka. Chciałbym tylko wiedzieć jak się wtedy interesy robiło. Gdybym jako brzdąc podpisał jaką deklarację , to być może też miałbym dzisiaj milion skradziony .... na koncie w nie polskim banku.

Z resztą , spytajcie HGW jak się robi interesy w Polsce... trzeba trzymać ze sprzedawcami sprawiedliwości :D Czyli sługami ślepej Temidy :D Grecy mieli rację :D

Taki jeden facet w Bolesławcu uważa , że wolny rynek , to cel do którego trzeba dążyć. Być może takich i.diotów jest jeszcze więcej.

Ale tak na prawdę " cywilizacja , gdzie wszyscy wszystko sprzedają , prawnicy sprawiedliwość , lekarze zdrowie , a kapłani boga , skazana jest na wymarcie "

AstroMarycha

Bardzo mądra babka :) Niestety nie mam zaszczytu osobiście znać.
Powtórzę pytanko ... Marek , jak udało Ci się pierwszy milion zgromadzić i kto Twoim zdaniem rzucił się na Ciebie :) ? Pis jako taki , czy Ludzie Jakiego ?

Bo trzeba Ci wiedzieć Marek , że Jaki bardzo mi się podoba ... i nie jestem pedałem :D
Ale was ponosi
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 20:15
~~s napisał(a):
~~ napisał(a): Jedna z najbardziej obrzydliwych i haniebnych cech ludzi, jest niczym nieusprawiedliwiona i chamska chec zagladania innym do portfela.
Piękne i prawdziwe słowa.Tylko czy baranki są w stanie to pojąć?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza