Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi podpisał deklarację współpracy
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 20:26
~~ napisał(a):
~~SPOKOJNY napisał(a): Ludzie ,dla czego Was boli to że komuś w życiu powiodło się? TO BOLI CO? uczciwie i rzetelnie pracujcie i częściej zaglądajcie do swojego portfela. :)

Gdzie tu piszą - forumowicze - o portfelu? Temat dotyczy podpisania deklaracji współpracy.
Większość ocenia ujawnienie teczki TW "znanej osoby".
Jończysz gościu coś,i sam nie wiesz po co... idż spać
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 20:34
Pannazdzieckiem napisał(a): Wuj mnie interesuje portfel Janka /Marka. Chciałbym tylko wiedzieć jak się wtedy interesy robiło. Gdybym jako brzdąc podpisał jaką deklarację , to być może też miałbym dzisiaj milion skradziony .... na koncie w nie polskim banku.

Z resztą , spytajcie HGW jak się robi interesy w Polsce... trzeba trzymać ze sprzedawcami sprawiedliwości :D Czyli sługami ślepej Temidy :D Grecy mieli rację :D

Taki jeden facet w Bolesławcu uważa , że wolny rynek , to cel do którego trzeba dążyć. Być może takich i.diotów jest jeszcze więcej.

Jak nie wiesz jak się robi interesy to już się raczej nie dowiesz.Szkoda mi Ciebie , naprawdę.Facet ma pieniądze i szacunek wielu ludzi, żyje sobie a Ty sierota po PRL bidulko musisz pewnie zapier....ć za 1500.Eh życie...

Ale tak na prawdę " cywilizacja , gdzie wszyscy wszystko sprzedają , prawnicy sprawiedliwość , lekarze zdrowie , a kapłani boga , skazana jest na wymarcie "

AstroMarycha

Bardzo mądra babka :) Niestety nie mam zaszczytu osobiście znać.
Powtórzę pytanko ... Marek , jak udało Ci się pierwszy milion zgromadzić i kto Twoim zdaniem rzucił się na Ciebie :) ? Pis jako taki , czy Ludzie Jakiego ?

Bo trzeba Ci wiedzieć Marek , że Jaki bardzo mi się podoba ... i nie jestem pedałem :D
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 20:36
"W roku 1988 zostałem wezwany na komisariat MO. W trakcie spotkania z funkcjonariuszem SB, zostałem przymuszony do podpisania deklaracji współpracy z wojskowymi służbami bezpieczeństwa."

SB podlegało Ministerstwu Spraw Wewnętrznych , a WSW podlegało Ministerstwu Obrony Narodowej.
Ktoś mi wytłumaczy! :)
~~marek niezalogowany
6 marca 2017r. o 20:41
- można było nie podpisać i żyć godnie
http://inwentarz.ipn.gov.pl/showDetails?id=238840&q=alojzy%20sk%C3%B3ra&page=1&url=[|typ=0]
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 20:43
Co wam powiem to wam powiem, ale powiem że oprócz tych przymuszanych do współpracy, był tez gatunek człowieka który sam dobrowolnie łaził na komendę, i wręcz prosił się żeby go słuchano... Znam takiego.
~~ niezalogowany
6 marca 2017r. o 20:48
~~ napisał(a): Co wam powiem to wam powiem, ale powiem że oprócz tych przymuszanych do współpracy, był tez gatunek człowieka który sam dobrowolnie łaził na komendę, i wręcz prosił się żeby go słuchano... Znam takiego.

Dokładnie. Była masa takich osób.Dziwię się ludziom tutaj piszącym.Facet ma się dobrze niczego mu nie brakuje a frustraci myślą , że go to co wypisują zaboli.On nie ma czasu nawet tego przeczytać.Co innego jego adwokaci-dziwię się redakcji , że tego nie przerwie i nie zareaguje na łamanie swojego regulaminu.Ale trudno-ich sprawa.
~~// niezalogowany
6 marca 2017r. o 20:50
I teraz wiemy z kąt miał miał p. na zakup ziemi .Sprzedawczyk j....y.
670
ramaj
6 marca 2017r. o 20:54
Dla tych ,którzy do oceny tamtych czasów przykładają dzisiejszą miarę.
Wniosek o paszport str. 1 ,a było, tych stron 4[img=1488829923_k1hrorf.jpg]

Dopisane 06.03.2017r. o godz. 20:54:

i jeszcze str.2 [img=1488830002_k0j52e1.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy