Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 14:36
~~arek napisał(a):
Ogarnij się !

Ja mam się ogarnąć?!
Drugiego tak ogarniętego jak ja to ze świecą szukać :-D
Ale jak ty się nie ogarniesz to na prawdę możesz tego gorzko żałować.
I nie są to żadne farmazony. Ale jak zauważyłeś PRAWDA OBIEKTYWNA. Innej nie ma.
Spróbuj choć przez chwilę założyć, że mam rację. Że taka jest prawda i jakie mogą być dla ciebie skutki tego, że jej nie uznajesz. Może coś do ciebie dotrze. A potem zastanów się czy cokolwiek zyskujesz na tym ze tę prawdę odrzucasz. A jeśli tak, to czy warto dla takich "korzyści" podejmować aż tak wielkie ryzyko.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonożółta Pietruszka niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 15:21
Czy tutaj jest ce.nzu.ra? Bo coś napisałem parę godzin temu i nie ma wpisu. Chyba szatan to usunął. Bo cen.zu.ra jest jego narzędziem otumaniania ludzi.
~~Szarawozielony Powój niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 15:25
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Poza tym ja nie goglam za zboczeńcami. Mówię o tym co samo pcha się przed oczy z czołówek gazet czy portali.

samo się pcha przed oczy ? no popatrz ty popatrz...a ty nigdy nie widziałeś ...;D
za to ''boga'' widzisz i chyba słyszysz...;D

dziwny jest ten twój ''świat''

dlaczego nie odpowiedziałeś czy popierasz tajną listę kościelnych pedofili?
bo ''światopogląd '' ci nie pozwala czy tez nie słyszałeś o takiej liście?...HAHAHAHA

19 kwietnia 2022r. o 17:53
Gdyby ta lista miała zawierać same nazwiska pedofili w sutannach, to oczywiście byłbym przeciwny. ugruntowywałaby przekonanie, że jedyne zagrożenie czyha na nasze dzieci tylko w kościele.
~~Granatowoszara Stokrotka niezalogowany
19 kwietnia 2022r. o 21:08
nie martwcie się jest RODO
~~Horus niezalogowany
20 kwietnia 2022r. o 7:35
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Gdyby ta lista miała zawierać same nazwiska pedofili w sutannach, to oczywiście byłbym przeciwny. ugruntowywałaby przekonanie, że jedyne zagrożenie czyha na nasze dzieci tylko w kościele.

nadal nie wiesz o dwóch listach i nie wiesz dlaczego ta z klechami jest tajna?
bo dla świeckich jak najbardziej ...każdy może ją sprawdzić...

jesteś pewien że wysyłając swoje dziecko na katechezę nie pchasz go w łapy jakiegoś pedofila?
sprawdziłeś to czy wierzysz ''na słowo''?

ludzie z Ruszowa tez wierzyli ...
20 kwietnia 2022r. o 8:02
No niestety, nic nie wiem o żadnych listach. Nie pasjonuję się tematem tak jak ty. Jeszcze raz ci mówię zbadaj się człowieku. Twoja fascynacja pedofilią jest chorobliwa. Z tobą jest mniej więcej tak, jak z tymi co to co pięć minut muszą myć ręce, bo boją się zarazków. A ręce się powinno myć wtedy, kiedy się pobrudzą. Podobnie list pedofili trzeba szukać, gdy zauważy się czyjeś dziwne zachowanie względem dzieci. Ty pewnie sprawdziłeś czy na tych listach nie ma nikogo z twojego osiedla :-)
~~ niezalogowany
20 kwietnia 2022r. o 11:38
Oprzytomniejesz jak kiedyś kto wie czy się nie okaże że prowadzasz dziecko do księdza pedofila.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza