Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
20 kwietnia 2022r. o 12:01
~~ napisał(a): Oprzytomniejesz jak kiedyś kto wie czy się nie okaże że prowadzasz dziecko do księdza pedofila.

Większe ryzyko jest jak prowadzę je do szkoły czy na zbiórkę harcerską. Dlatego mam zamknąć dziecko w domu?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~arek niezalogowany
20 kwietnia 2022r. o 16:43
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~arek napisał(a):
Ogarnij się !

Ja mam się ogarnąć?!
Drugiego tak ogarniętego jak ja to ze świecą szukać :-D
Ale jak ty się nie ogarniesz to na prawdę możesz tego gorzko żałować.
I nie są to żadne farmazony. Ale jak zauważyłeś PRAWDA OBIEKTYWNA. Innej nie ma.
Spróbuj choć przez chwilę założyć, że mam rację. Że taka jest prawda i jakie mogą być dla ciebie skutki tego, że jej nie uznajesz. Może coś do ciebie dotrze. A potem zastanów się czy cokolwiek zyskujesz na tym ze tę prawdę odrzucasz. A jeśli tak, to czy warto dla takich "korzyści" podejmować aż tak wielkie ryzyko.

Ponieważ jestem człowiekiem rozumnym to ani przez chwilę nie mogę założyć, że masz rację głosząc takie bzdury.
Dalsza wymiana poglądów z tobą mnie nie interesuje bo mogę na niej tylko stracić.
211
skorn
20 kwietnia 2022r. o 17:18
~~Horus napisał(a): jesteś pewien że wysyłając swoje dziecko na katechezę nie pchasz go w łapy jakiegoś pedofila?

A ty byłeś pewien? Czy uwierzyłes "na słowo" ? ; )

<i>
~~molestownik niezalogowany
20 kwietnia 2022r. o 18:51
A ty magisterku co możesz wiedzieć o dzieciach jak twoje trzepiesz na ściany?
~~ niezalogowany
20 kwietnia 2022r. o 21:47
Z racji tego że ma doświadczenie znajdzie zatrudnienie w Cepelii. Tam cenią rękodzieło więc magister będzie dla nich cennym nabytkiem.
21 kwietnia 2022r. o 9:14
~~arek napisał(a):
Ponieważ jestem człowiekiem rozumnym to ani przez chwilę nie mogę założyć, że masz rację głosząc takie bzdury.
Dalsza wymiana poglądów z tobą mnie nie interesuje bo mogę na niej tylko stracić.

Ktoś kiedyś powiedział. Wątpię więc jestem. Wątpienie jest więc jednym z głównych atrybutów bytu. Nie wątpisz to cię nie ma. Nie istniejesz.
Każdy swój pogląd poddaję wcześniej pod wątpienie. Stawiam się z drugiej strony i próbuję go obalić. Dopiero jak się obroni, przyjmuję za godny uwagi.
Bez krytycznego podejścia dasz sobie zrobić sieczkę z mózgu. Zakładając z góry że coś jest głupie lub mądre sam w końcu staniesz się głupcem, któremu można wszystko wmówić.
~~Horus niezalogowany
21 kwietnia 2022r. o 10:56
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Oprzytomniejesz jak kiedyś kto wie czy się nie okaże że prowadzasz dziecko do księdza pedofila.

Większe ryzyko jest jak prowadzę je do szkoły czy na zbiórkę harcerską. Dlatego mam zamknąć dziecko w domu?

czyli ryzykujesz podwójnie...
katechezy i zbiórki harcerskie...
a czytałeś o tym harcmistrzu co to molestował dzieciaczki?
czy też nic o tym nie wiesz?
21 kwietnia 2022r. o 10:59
Nie czytałem. Nie pasjonuję się tym tematem i nie wyszukuję specjalnie informacji o pedofilach. Na stronach głównych gazet o tym nie pisali.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza