~~Rudy Perukowiec napisał(a):Ktoś napisał: DP napisał(a):
Ja niczego nie poleciłam i to nie ja kieruję się emocjami.
Tak, niczego nie poleciłaś. W takim razie to ja podałem ten link do bzdur o II Soborze Watykańskim :-)))
Sama sobie zaprzeczasz. Kobieto ogarnij się. Wyłącz ten TVN i zacznij myśleć samodzielnie.
Pytasz ile mi płaca za reklamę? Chyba antyreklamę, jak już. Robię to w czynie społecznym, dla twojego dobra.
Horus napisał(a): tak...czytałem jak o tym pisał...;D
tylko nie bardzo wiem na ''wuja'' mu te ''kilkaset'' jak ciągle wspomina o Biblii w której jak kiedyś napisał są zawarte wszystkie mądrości...
kolekcjoner czy snob? ;D
a może tylko fantasta...
DP napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudy Perukowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: DP napisał(a):
Ja niczego nie poleciłam i to nie ja kieruję się emocjami.
Tak, niczego nie poleciłaś. W takim razie to ja podałem ten link do bzdur o II Soborze Watykańskim :-)))
Sama sobie zaprzeczasz. Kobieto ogarnij się. Wyłącz ten TVN i zacznij myśleć samodzielnie.
Pytasz ile mi płaca za reklamę? Chyba antyreklamę, jak już. Robię to w czynie społecznym, dla twojego dobra.
Nie namawiałam cię do otwierania tego linka.
Zachowujesz się jak zranione zwierzę. Wcale mnie to nie dziwi. Prawda bywa okrutna ale to wciąż prawda.
Jeśli chcesz zmienić Świat zacznij od siebie.
Idziesz w zaparte. "Prawda" .... :-))))
Każda bzdurę z neta przyjmujesz za prawdę?
~~Jasnopomarańczowy Grzybień napisał(a): A co powiedział Jezus na temat udziału duchownych w polityce ? Ewangelia Jana rozdział 18 werset 36 :
Jezus odpowiedział: ?Moje Królestwo nie jest częścią tego świata. Gdyby było jego częścią, moi słudzy walczyliby, żebym nie został wydany Żydom. Ale moje Królestwo nie jest stąd?.
To było pitolenie gostka który musiał jakoś usprawiedliwić to, że absolutnie nic nie może. Inaczej jego mało zabawny i nieciekawy kult skończyłby się zanim jeszcze się zaczął. Różne zachodnie sekty samobójcze też uciekają się do takich wybiegów.
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): tak...czytałem jak o tym pisał...;D
tylko nie bardzo wiem na ''wuja'' mu te ''kilkaset'' jak ciągle wspomina o Biblii w której jak kiedyś napisał są zawarte wszystkie mądrości...
kolekcjoner czy snob? ;D
a może tylko fantasta...
Czytać to jedno. A zrozumieć to drugie. Do tego niestety trzeba też czasem coś innego poczytać.
Ja rozumiem, że jeśli ktoś w życiu przeczytał tylko jedną książkę, i to nie całą, to nie może uwierzyć że ktoś przeczytał ich kilkaset. Ale wierz mi, są tacy ludzie ;-)