Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~bzyk z tytoniu niezalogowany
2 marca 2023r. o 16:03
Najważniejszym celem kościoła katolickiego jest gromadzenie majątku. Gdyby były wydawane wyroki dużych jednorazowych odszkodowań i jeszcze renty wypłacanej co miesiąc dla ofiar pedofilów w sutannach, biskupi zamiast tuszować, sami by zgłaszali przypadki molestowania dzieci. Ksiądz zastanowiłby się kilka razy zanim by skrzywdził dziecko.Teraz pedofil wie, że najgorsza kara jaka go może spotkać, to przeniesienie na inną parafię, gdzie są nowe niczego nie świadome dzieci.Katabasy dalej butne i skrywają swoich pedofilów. Mogą się czuć dosyć bezkarnie, jako że prokuratura, organy ścigania, tudzież spora część wiernych baranów cały czas chronią tych kryminalistów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Tu się nie pali precz z tytoniem niezalogowany
2 marca 2023r. o 16:09
~~Brunatnoszary Tytoń
Nie chce ci się? A może po prostu nie masz ŻADNYCH argumentów?
[/c napisał(a):
Doda wygrała i teraz nie ma uczuć religijnych.Są uczucia prawdziwe i nieprawdziwe. Na przykład uczucie głodu. Uczucie niedowierzania ż można nie wierzyć w zabobony.
~~Rudoczerwona Aralia niezalogowany
2 marca 2023r. o 16:29
dla niektórych Chiny to szatan .Wywiad z Polakiem od 17 lat mieszkajacym w Chinach
Czy Chiny to zamordyzm? Wojciech Szymczyk
https://youtu.be/KxRz2fndqZI
~~bzyk niezalogowany
2 marca 2023r. o 16:35
Falco111 napisał(a): prawda... ;D
kiedy zapytałem go co to jest ten jego ''depozyt wiary'' zwiał do krypty...

kiedy kiedyś zapytałem czym jest obraza ''uczuć religijnych'' to samo...
i wtedy zaczynał swoją tradycyjną ''jazdę '' z ''lewakami'' ;D

Odpowiedziałem ci w zastępstwie Tytonia w sprawie depozytu wiary. Nie zrozumiałeś?
670
ramaj
2 marca 2023r. o 17:22
~~Fioletowa Cebula napisał(a):
Ktoś napisał: ramaj napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ramaj napisał(a):
Czytałem,czytałem - nie chce mi się dyskutować z tym bełkotem ,którym zaklinasz rzeczywistość.

Nie chce ci się? A może po prostu nie masz ŻADNYCH argumentów?

Zgadza się,bo jakie argumenty można mieć w dyskusji z dewotem.

w tym miejscu bym zakończył ,osiągnięto KONSENSUS

Konsensus to ty masz sam ze sobą pisując pod rożnymi nickami.
22744
Falco111 nieaktywny
2 marca 2023r. o 17:48
~~bzyk napisał(a):
Ktoś napisał: Falco111 napisał(a): prawda... ;D
kiedy zapytałem go co to jest ten jego ''depozyt wiary'' zwiał do krypty...

kiedy kiedyś zapytałem czym jest obraza ''uczuć religijnych'' to samo...
i wtedy zaczynał swoją tradycyjną ''jazdę '' z ''lewakami'' ;D

Odpowiedziałem ci w zastępstwie Tytonia w sprawie depozytu wiary. Nie zrozumiałeś?

musiało mi umknąć ...
dawaj jeszcze raz...;D
~~Zielonobrunatna Morwa niezalogowany
3 marca 2023r. o 7:14
Szemrany stosunek kleru do przemocy sprawia, że ksiądz pedofil jest dla nich ważniejszy niż dziecko, ofiara gwałtu.
22744
Falco111 nieaktywny
3 marca 2023r. o 7:16
bo oni zapomnieli w którym miejscu zostawili ''depozyt''
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!