Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 13:23
Lubię tę pieśń. Nie mam do niej jakichś uprzedzeń. JPII też szanuję choć "chemii" nigdy nie chułem. Jestem betonem jeśli chodzi o kwestię wiary a On był jak na mój gust zbyt postępowy. Ale to tylko moja sugestywna opinia, zresztą nie umniejszająca Jego świętości.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnobłękitny Ligustr niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 13:32
lubisz tą ''pieśń'' powiadasz?

a wiesz że autorem jej słów był klecha z zarzutami pedofilskimi?
kilku świadków świadczyło przeciwko niemu ...

nie doczekał wyroku bo tak jak tego zboka ze Świnoujścia z nim podobnie...kostucha ciach ,ciach i po zawodniku...;D

ale ty lubisz tą ''pieśń'' ....;D
~~Piernikowy Cedr niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 13:41
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Lubię tę pieśń. Nie mam do niej jakichś uprzedzeń. JPII też szanuję choć "chemii" nigdy nie chułem. Jestem betonem jeśli chodzi o kwestię wiary a On był jak na mój gust zbyt postępowy. Ale to tylko moja sugestywna opinia, zresztą nie umniejszająca Jego świętości.

Ty jesteś betonem chyba nie tylko
20 sierpnia 2023r. o 13:47
odpuściłem to jego przyznanie się do ''betonu'' ale rozbawił mnie po raz wtóry tym określeniem że JP2 był ''postępowy'' ....;D ciekawe czy zapytany o to podałby ''argumenty ''co do tej jego ''postępowości'' ;D
20 sierpnia 2023r. o 14:22
~~Ciemnobłękitny Ligustr napisał(a): odpuściłem to jego przyznanie się do ''betonu'' ale rozbawił mnie po raz wtóry tym określeniem że JP2 był ''postępowy'' ....;D ciekawe czy zapytany o to podałby ''argumenty ''co do tej jego ''postępowości'' ;D

A choćby ekumenizm. Wspólne Msze z wyznawcami innych religii. Jak dla mnie to pachniało herezją.
20 sierpnia 2023r. o 14:27
~~Ciemnobłękitny Ligustr napisał(a): lubisz tą ''pieśń'' powiadasz?

nie doczekał wyroku bo tak jak tego zboka ze Świnoujścia z nim podobnie...kostucha ciach ,ciach i po zawodniku...;D

Tak, lubię.
Dla ciebie to jest niepojęte, bo twoje myślenie ogranicza się do swojej "bańki" i wszystko co się w niej dzieje, będzie dla ciebie dobre i wspaniałe, a wszystko co spoza niej, wstrętne i złe.
Nawet najgorszy grzesznik może zostawić po sobie coś wspaniałego.
20 sierpnia 2023r. o 15:02
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnobłękitny Ligustr napisał(a): lubisz tą ''pieśń'' powiadasz?

Tak, lubię.
Dla ciebie to jest niepojęte, bo twoje myślenie ogranicza się do swojej "bańki" i wszystko co się w niej dzieje, będzie dla ciebie dobre i wspaniałe, a wszystko co spoza niej, wstrętne i złe.
Nawet najgorszy grzesznik może zostawić po sobie coś wspaniałego.

tak?...a co po sobie wspaniałego zostawił Paetz lub Wesołowski? ;D
a co pozostawił po sobie Pottier ?
ich dorobek też lubisz? ;D
~~Liliowoczerwony Śniedek niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 15:50
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnobłękitny Ligustr napisał(a): odpuściłem to jego przyznanie się do ''betonu'' ale rozbawił mnie po raz wtóry tym określeniem że JP2 był ''postępowy'' ....;D ciekawe czy zapytany o to podałby ''argumenty ''co do tej jego ''postępowości'' ;D

A choćby ekumenizm. Wspólne Msze z wyznawcami innych religii. Jak dla mnie to pachniało herezją.

herezj a?...poważnie?
a może to była chęć pojednania?...może zachęta do zaprzestania wojen religijnych?
o tym nie pomyślałeś czy to cię przerosło?

a co z zakazem używania w Afryce prezerwatyw w czasie kiedy szerzył się tam HIV?
a gdzie ''zgubił '' się Janowi ''ekumenizm'' kiedy poklepywał po ramieniu - a to nie było molo ;D - swojego koleżkę Maciala?
wspomnieć ci o Hozerze i masakrze w Rwandzie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Zapraszamy