~~Ezekiel napisał(a): Najwięcej szatana jest w kościele i tam najczęsciej atakuje. Jest do tego stopnia podstępny że podszył się pod Boga i przemawia przez nienawistnych „duchownych” szczujących na niewinnych ludzi. Tyle w temacie
~~Ramaj napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piernikowy Cedr napisał(a): Jeżeli ktoś mówi bezpośrednio do Boga to wszystko w porządku ale jeśli Bóg mu odpowiada to pora na wizytę u psychiatry.
Wielbny.
To chyba do ciebie,posłuchaj życzliwego człowieka.
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnobłękitny Ligustr napisał(a):
tak?...a co po sobie wspaniałego zostawił Paetz lub Wesołowski? ;D
a co pozostawił po sobie Pottier ?
ich dorobek też lubisz? ;D
Jakoś nie kojarzę ludzi, których tu wymienileś. Widocznie nie zapisali się niczym szczególnym, albo mnie wiedzą o ich dokonaniach jakoś ominęła. Przykro mi niezmiernie.
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnobłękitny Ligustr napisał(a):
Jakoś nie kojarzę ludzi, których tu wymienileś. Widocznie nie zapisali się niczym szczególnym, albo mnie wiedzą o ich dokonaniach jakoś ominęła. Przykro mi niezmiernie.
~~Liliowoczerwony Śniedek napisał(a):
no proszę ...pół świata o nich nawet niedawno mówiło a ty ''nie kojarzysz'' ;D
no tak ...ty jesteś zajęty ''rozmową z bogiem'' ;D
a on?...on też nic o nich nie wie?...a wieść gminna niesie że on widzi i słyszy wszystko...