Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 10:01
~~Ezekiel napisał(a): Najwięcej szatana jest w kościele i tam najczęsciej atakuje. Jest do tego stopnia podstępny że podszył się pod Boga i przemawia przez nienawistnych „duchownych” szczujących na niewinnych ludzi. Tyle w temacie

Masz rację.
I wcale się temu nie dziwię. Szatan, chcąc osiągnąć swój cel, najbardziej będzie atakować kapłanów. Przecież próbował kusić samego Jezusa!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
21 sierpnia 2023r. o 10:14
~~Ramaj napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Piernikowy Cedr napisał(a): Jeżeli ktoś mówi bezpośrednio do Boga to wszystko w porządku ale jeśli Bóg mu odpowiada to pora na wizytę u psychiatry.

Wielbny.
To chyba do ciebie,posłuchaj życzliwego człowieka.

Dzięki za troskę. Też się o ciebie martwię.
~~Liliowoczerwony Śniedek niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 12:51
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnobłękitny Ligustr napisał(a):

tak?...a co po sobie wspaniałego zostawił Paetz lub Wesołowski? ;D
a co pozostawił po sobie Pottier ?
ich dorobek też lubisz? ;D

Jakoś nie kojarzę ludzi, których tu wymienileś. Widocznie nie zapisali się niczym szczególnym, albo mnie wiedzą o ich dokonaniach jakoś ominęła. Przykro mi niezmiernie.

no proszę ...pół świata o nich nawet niedawno mówiło a ty ''nie kojarzysz'' ;D
no tak ...ty jesteś zajęty ''rozmową z bogiem'' ;D

a on?...on też nic o nich nie wie?...a wieść gminna niesie że on widzi i słyszy wszystko...
~~Złotawy Cis niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 13:35

Jakoś nie kojarzę ludzi, których tu wymienileś. Widocznie nie zapisali się niczym szczególnym, albo mnie wiedzą o ich dokonaniach jakoś ominęła. Przykro mi niezmiernie.

Twoje szczęście ( albo i nie ?), do dzisiaj by cię dupsko piekło.
21 sierpnia 2023r. o 13:38
Aaaaaa te sprawy.
No to nie moje klimaty.
21 sierpnia 2023r. o 13:42
~~Liliowoczerwony Śniedek napisał(a):
no proszę ...pół świata o nich nawet niedawno mówiło a ty ''nie kojarzysz'' ;D
no tak ...ty jesteś zajęty ''rozmową z bogiem'' ;D

a on?...on też nic o nich nie wie?...a wieść gminna niesie że on widzi i słyszy wszystko...

No niestety tak się składa, że akurat tych tematów nie poruszaliśmy. Może następnym razem... :-P
~~Ramaj niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 16:22

To się nazywa rżąć pawiana

~~Czerwonopomarańczowy Suchodrzew niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 16:51
no cóż...wielebny sam tu się nazwał ''parafianinem'' i sądząc po jego wpisach nim jest...;D
nie pamiętam dokładnie jak się definiuje ''parafianina'' ale nie jest to zbyt pochlebna ocena...

może po meczyku Polek z Serbkami ....obstawiłem mecz -na całośc i pierwszy set- na przegraną bo stawka mnie skusiła...;D

chyba szatan mnie opętał...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.